IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SENAD Pećanin: Brine uvjerenost siledžija da rezultati zbora znače „zeleno  svjetlo“ za NEKAŽNJENO ŠIRENJE NACIONALISTIČKE I VJERSKE MRŽNJE… (foto, video)

Novinar Senad Pećanin upozorio je za Pobjedu da bi crnogorsko društvo trebalo da zabrine „uvjerenost siledžija da rezultati izbora znače i ‘zeleno svjetlo’ za nekažnjeno širenje nacionalističke i vjerske mržnje.

Sa mejl adrese slatkislatka@hotmail.com pod korisničkim imenom Bane LA, na adresu Gradske RTV stigle su prijeteće i uvredljive poruke upućene novinarima ove kuće Milici Pavićević i Senadu Pećaninu.

Portal Gradske prenio je integralno poruke uz, kako su naveli, cenzuru izraza neprihvatljivih za objavljivanje.

Mejl upućen je na račun Senada Pećanina

– Molim vas da mi pošaljete email od Senada Pecanina da mu se na***em te muslimanske mame u usta, a i vi niste bolji ista go*na, sutra vam je čistka mamu vam je**m. Došlo vreme da vam stavimo seme, a biće i batinjanja sve po zasluzi.

Je*o li vam onaj majku ko vas nasadio take pi**e plaćeničke. ŽIVELA NOVA PODGORIČKA SKUPŠTINA 2022 Živela Srbija i nek je večna CRNA GORA– piše u mejlu.

Čitaj još:   KAPA DOLJE I SVAKA POHVALA ZA CRNOGORCE: Ultra Crna Gora, sakuplja novac za kupovinu kombija navijačima reprezentacije BiH... (foto, video)

Novinar Senad Pećanin upozorio je za Pobjedu da bi crnogorsko društvo trebalo da zabrine „uvjerenost siledžija da rezultati izbora znače i ‘zeleno svjetlo’ za nekažnjeno širenje nacionalističke i vjerske mržnje.

– Za nekažnjive prijetnje i uvrede kojima su izloženi novinari ne samo Gradske televizije, već i Pobjede, M portala, Antene M, CDM-a i Portala Analitika– istakao je on.

Dodaje da mu je žao sjajnih koleginica i kolega u Gradskoj televiziji koji su izloženi prijetnjama i uvredama.

– Što se tiče prijetnji smrću upućenih meni, nakon skoro četiri godine života pod četničkom opsadom Sarajeva, nimalo nijesam impresioniran bijednim prijetnjama sajber-četnika – zaključio je Pećanin.

BONUS VIDEO: Emisija “Hej, Sloveni” autor: Senad Pećanin, gost: Milivoje Katnić

izvor:pobjeda.me

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more