IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SENAD Pećanin: Brine uvjerenost siledžija da rezultati zbora znače „zeleno  svjetlo“ za NEKAŽNJENO ŠIRENJE NACIONALISTIČKE I VJERSKE MRŽNJE… (foto, video)

Novinar Senad Pećanin upozorio je za Pobjedu da bi crnogorsko društvo trebalo da zabrine „uvjerenost siledžija da rezultati izbora znače i ‘zeleno svjetlo’ za nekažnjeno širenje nacionalističke i vjerske mržnje.

Sa mejl adrese slatkislatka@hotmail.com pod korisničkim imenom Bane LA, na adresu Gradske RTV stigle su prijeteće i uvredljive poruke upućene novinarima ove kuće Milici Pavićević i Senadu Pećaninu.

Portal Gradske prenio je integralno poruke uz, kako su naveli, cenzuru izraza neprihvatljivih za objavljivanje.

Mejl upućen je na račun Senada Pećanina

– Molim vas da mi pošaljete email od Senada Pecanina da mu se na***em te muslimanske mame u usta, a i vi niste bolji ista go*na, sutra vam je čistka mamu vam je**m. Došlo vreme da vam stavimo seme, a biće i batinjanja sve po zasluzi.

Je*o li vam onaj majku ko vas nasadio take pi**e plaćeničke. ŽIVELA NOVA PODGORIČKA SKUPŠTINA 2022 Živela Srbija i nek je večna CRNA GORA– piše u mejlu.

Čitaj još:   DFC: PUTIN OBJAVU RATA SNIMIO 21. februara, A NE DANAS

Novinar Senad Pećanin upozorio je za Pobjedu da bi crnogorsko društvo trebalo da zabrine „uvjerenost siledžija da rezultati izbora znače i ‘zeleno svjetlo’ za nekažnjeno širenje nacionalističke i vjerske mržnje.

– Za nekažnjive prijetnje i uvrede kojima su izloženi novinari ne samo Gradske televizije, već i Pobjede, M portala, Antene M, CDM-a i Portala Analitika– istakao je on.

Dodaje da mu je žao sjajnih koleginica i kolega u Gradskoj televiziji koji su izloženi prijetnjama i uvredama.

– Što se tiče prijetnji smrću upućenih meni, nakon skoro četiri godine života pod četničkom opsadom Sarajeva, nimalo nijesam impresioniran bijednim prijetnjama sajber-četnika – zaključio je Pećanin.

BONUS VIDEO: Emisija “Hej, Sloveni” autor: Senad Pećanin, gost: Milivoje Katnić

izvor:pobjeda.me

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more