IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠEKI Radončić: Abazović  udaljava CRNU GORU od Evrope; Pobjedom dvojice apostola umjesto obećanog blagostanja zavladaće siromaštvo…

Problem nove vlasti je što se Agencija za nacionalnu bezbjednost Crne Gore dolaskom Sava Kentere počela miješati u svoj posao pa je ukazala i dokazala maligni uticaj i Rusije i Srbije, kazao je u novinar i publicista Šeki Radončić u emisiji “Pressing” na Gradskoj RTV.

Premijer kojem je izglasano nepovjerenje Dritan Abazović, ističe, uporno pokušava da taj jak ruski uticaj minimizira tako što kaže ‘ruski i drugi uticaji’ ne navodeći koje su to države na koje ukazuje.

“Abazović mora da kaže jer javnost ima pravo da zna koje su to druge države koje vrše uticaj u Crnoj Gori. Javnost ima pravo da zna i zašto Dritan Abazović vrši toliki uticaj na crnogorsku Agenciju za nacionalnu bezbjednost.

Građane ne treba potcjenjivati. Svi mi znamo zašto on to radi i zašto pod svoju šapu, odnosno pod rusko-srpsku čizmu pokušava da stavi, a bogami i stavio je crnogorski bezbjednosni sistem”, rekao je Radončić.

Abazović, kaže, udaljava Crnu Goru od Evrope jer smo svjedoci da je kod nas vaskrsnula apostolska i klerofašistička vlast.

Čitaj još:   MILOŠ, UBIJAO I U SRBIJI: Makedonci na Malti jure Srbina koji je napao...

“Pobjeda Jakova Milatovića i Evrope sad u Podgorici i Danilovgradu vaskrsnuće dvojice apostola Zdravka Krivokapića koji je pogledom pomjerao planine. Dvojica apostola, vidjeli smo, došli su do pobjede tako što su naivnim biračima, gledajući ih pravo u oči, obećali brda i doline…

No umjesto obećanog blagostanja na naplatu će doći računi i krediti umjesto tih zlatnih kašika koje su obećali i zavladaće siromaštvo”, rekao je Radončić pojasnivši da će Evropa sad značiti Evropa nikad jer će Abazović pokušati da manipuliše i Evropom sad kako bi marginalizovao ruski i srpski uticaj u Crnoj Gori.

izvor: gradski.me

ŠEKI Radončić: DRITAN predstavlja opasnost po slobodne i antirežimske novinare u Crnoj Gori… (foto, video)

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović predstavja opasnost ne samo po državu Read more

ŠEKI Radončić: Razgovori, otkrili oružje kupovalo se u Bosni, spriječiti da RS postane logistička teritorija za izazivanje građanskog rata u Crnoj Gori…

M portal u utorak je ekskluzivno obajvio dio „SKY ECC“ Read more

Čitaj još:   LJAJIĆ NA TANKOM LEDU: Adem mijenja klub, novi trener Bešiktaša Sergen Yalčin mu ne vjeruje... (foto)
ŠEKI Radončić o padu DRITANOVE vlade: VELIKA POBJEDA ĐUKANOVIĆA I TEŽAK PORAZ VUČIĆA…

Crnogorski novinar Šeki Radončić smatra da je smjena Dritana Abazovića Read more