IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI DETALJI mafijaškog atentata u ISTANBULU: SUMNJA se da je vozač JOVANA Vukotića sarađivao sa atentatorima… (video)

Otkriveni su novi detalji mafijaškog atentata u Istanbulu, u kome je ubijen osumnjičeni vođa “škaljarskog klana” Jovan Vukotić. Za atentat su naručioci platili milion eura, prenose turski mediji.

“Na mobilnim telefonima i kompjuterima osumnjičenih nađeni su digitalni dokumenti o fazama planiranja ubistva, praćenju i akciji. Saznaje se da je među privedenim i uhapšenim tokom akcije i vozač ubijenog Vukotića E.K””, piše u tekstu portala“ahaber”.

Navodi se da je prema policijskim informacijama Vukotićev vozač E.K. odmah nakon atentata skinuo registarske tablice sa vozila i stavio ih u gepek.

“Oba mobilna telefona sakrio je pored puta gdje se desilo ubistvo, ali je policija na mjestu zločina našla i oduzela dva mobilna telefona i ispitana su nakon što je utvrđeno da su pripadala Vukotićevom vozaču E.K”, prenosi pomenuti portal.

Portal “takvim” prenio je da je Vukotićev vozač E.K. bio “krtica”, usko povezan sa atentatorima.

Čitaj još:   PUCNJAVA U SJENICI: NAKON POKUŠAJA UBISTVA UHAPŠEN NAPADAČ

Turska policija otkrila je da je Vukotić živio u Istanbulu sa lažnom boravišnom dozvolom. Ubice su ga pratile četiri mjeseca. Poslije njegovog ubistva, policija je ispod automobila u kojem je likvidiran našla tri GPS satelitska uređaja za praćenje.

Jedan od uređaja bio je ispod poda vozila, a dva unutar gepeka. Ubistvo se desilo 8. septembra.

Za njegovo ubistvo angažovane su dvije ekipe. Uhapšeno je 15-ak osoba, osumnjičeni su i crnogorski državljani Radoje Živković i Zdravko Perunović.

izvor: RTCG

Istanbul: U sudaru tramvaja i autobusa povrijeđeno 19 osoba…

U nesreći u kojoj su se sudarili tramvaj i autobus Read more

JEDAN OD SKANDALA: Huligan iz Srbije s leđa krenuo na navijačicu sa zastavom Albanije, ubrzo je žestoko zažalio… (foto, video)

Utakmica između Švajcarske i Srbije izazvala je veliku pažnju širom Read more

Čitaj još:   Dritan Abazović nije svjestan ili (možda baš jeste?): Da u Crnoj Gori, to je "Dupla izdaja ili pirova pobjeda" (foto, video)