IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA VELIKA SAMOUBISTVO ZBOG ISMIJAVANJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Datum sahrane mladića iz Laktaša je… (foto, video)

Mladić iz Laktaša Mladen Dulić ubio se nakon što je, kako kažu njegovi poznanici, na društvenoj mreži postavljen snimak pod nazivom “Molba za rad na benzinskoj pumpi” u kojoj radnik benzinske pumpe ismijava mladića dok ovaj popunjavao prijavu za posao.

BANJA LUKA- LAKTAŠI: BiH, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 30- X- 00: 14… TUGA VELIKA SAMOUBISTVO ZBOG ISMIJAVANJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Datum sahrane mladića iz Laktaša je… (foto, video)

Mladen Dulić iz Laktaša, koji je ismijavan i sniman kamerom tokom prijavljivanja na posao, nakon čega je snimak objavljen na društvenim mrežama, oduzeo je sebi život.

Motiv samoubistva nije poznat, ali šokirani korisnici društvenih mreža zahtijevaju da se ovaj slučaj u potpunosti istraži.

Sudeći po komentarima koji ljudi ostavljaju, mladić je na jednoj benzinskoj pumpi tražio posao gdje je ismijan.

Ovaj slučaj šokirao je banjalučku regiju i cijelu BiH. Građani poručuju da je pređena crvena linija i da se mora utvrditi pozadina tragedije.

“Velika tuga za porodicu, počivaj u miru dobri dječače. I sramota za čitave Laktaše i za sve ljude koji su se mogli ismijavati ovom nedužnom djetetu koje se pokušavalo boriti u ovoj propaloj državi”, glasi jedan od komentara.

Iz Policijske uprave Banjaluka potvrdili su da je Policijskoj stanici Laktaši prijavljeno samoubistvo na području ovog grada, te da su policajci preduzeli mjere i radnje iz njihove nadležnosti.

Čitaj još:   TRENUTAK ZA PAMĆENJE: Prva žena će suditi utakmicu SP- a...

“O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka”, rekla je Milana Stojanović, portparol PU Banjaluka.

Stop nasilju nad radnicima, a ovima koji su zbog snimka poslali u smrt mladog čovjeka mogu poručiti, njegova smrt je vama na duši, napisano je na Fejsbuk profilu grupe “Crna lista poslodavaca RS”.

Oni su podijelili status koji se širi društvenim mreža.

– Jedan vrijedni dječak je samo tražio posao, ali nije imao sreću na tom putu (zbog video snimka koji se dijelio na mrežama, izvršio je samoubistvo), pa je odlučio da ide na neko drugo, neko bolje mjesto, gdje ima ljudi… Nadam se, da će na tom putu dobiti svoja krila i da će odletjeti u raj, da mu se povrijeđena dječja duša smiri…Mladen Dulić (dječak sa snimka), je danas zauvijek otišao, a samo je tražio posao

Mladen će biti sahranjen sutra na gradskom groblju u Laktašima. Povorka ispred kuće kreće u 13 sati. Iza Mladena su ostali otac Dragan, majka Biljana, sestra Dragana sa porodicom, baka Obrenka i mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podsjećamo, nastradali mladić Mladen ozbiljno je shvatio prijavu za posao, ali radnik na pumpi, očigledno, nije te je sve vrijeme snimao kako ga ismijava. 

Čitaj još:   Vic dana Leteli avionom Bosanac, Slovenac i Crnogorac i...

Postavljao mu je pitanja sa ciljem ismijavanja 22- godišnjeg mladića koji nažalost pritisak javnosti nije mogao izdržati, te je presudio sebi...

BONUS VIDEO: Ovo je monstrum koji je mladića od 22 godine otjerao u smrt

izvor (SB)

PLJEVLJA: Danas saslušanja Šavničana zbog ometanja izbora…

U pljevaljskom Tužilaštvu danas će biti saslušano više osoba, žitelja Read more

Uhapšen specijalni tužilac Čađenović iz slučaja ”Državni udar” u CRNOJ GORI…

Po nalogu Specijalnog tužilaštva jutros 9. decembra je u Podgorici Read more