IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TOTALNA HAJKA na Senada HADŽIFEJZOVIĆA: Sa RTRS- a “Povrijedio je Dodika i sve koji su glasali za njega kao predsjednika Srpske”… (foto, video)

“Senad Hadžifejzović je pozivom na ubistvo srpskog člana Predsjedništva BiH, povrijedio i Dodika i sve one koji su glasali za njega kao predsjednika Srpske”, izjavio je Boško Јugović (SNSD), načelnik Pala.

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 31- X- 10: 34… TOTALNA HAJKA na Senada HADŽIFEJZOVIĆA: Sa RTRS- a “Povrijedio je Dodika i sve koji su glasali za njega kao predsjednika Srpske”… (foto, video)

Poručili su da Regulatorna agencija za komunikacije takvim izjavama mora stati u kraj.

“Mislim da se svi u Sarajevu i ne slažu sa njim. Postoji dobar dio ljudi koji je korektan i koji zaista imaju svoj stav. Najmanje što nam treba u ovom trenutku je da pojedinci daju sebi za pravo da etiketiraju određene političke situacije i da stavljaju nekome metu na čelo”, kazao je Јugović za RTRS.

Čitaj još:   Vic dana Plavuša stoperka...

BONUS VIDEO: Jutarnji program, gost Boško Jugović /// 31. 10. 2022.

Podsjetimo, nakon što je iz RAK-a (Regulatorna agencija za komunikacije BiH) najavljeno da će uslijediti rigorozne mjere prema Senadu Hadžifejzoviću zbog navodne izjave o Miloradu Dodiku, stigao je i odgovor od ovog bh. novinara.

BONUS VIDEO: Dodik- Hadžifejzović: Šta si ti? Novinar! A, politički? Novinar! Ti si zajebant! Sprdaš se sa mnom!

Odgovor Senada Hadžifejzovića pogledajte OVDJE.

BONUS VIDEO: Senad Hadžifejzović se pridružio okupljenima ispred Face TV-a, savladale ga emocije pa zaplakao

izvor (SB)