IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UBITAČNI IZLET INSPEKTORA IZ NOVOG PAZARA: Spasli se od divlje svinje, pa suspendovani zbog štete ugledu policije… (foto)

Inspektori nisu bili angažovani na radnom zadatku, te da su se nalazili na izletu na planini Golija gdje su šetali šumom…

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 31- X- 10: 34… UBITAČNI IZLET INSPEKTORA IZ NOVOG PAZARA: Spasli se od divlje svinje, pa suspendovani zbog štete ugledu policije… (foto)

Dva policijska inspektora iz Novog Pazara, otišli su na lizlet na planinu Golija, kada ih je iznenenadila divlja svinja. Policajci su pucli u vazduh i to ih je spasilo od divlje životinje, ali ih nije spasilo od suspenzije jer su: štetili ugledu policije, piše Nova.rs.

Policijski inspetori PU Novi Pazar udaljeni su iz službe do okončanja disciplinskog postupka, uz obrazloženje starješine da su svojim ponašanjem štetili ugledu Ministarstva unutrašnjih poslova. Kvalifikacija djela je nezamisliva, s obzirom da su se tog dana inspektori nalazili u samoj šumi, gdje nikako nisu mogli da naštete ugledu Minstarstva.

Valja napomenuti da inspektori tog dana nisu bili angažovani na radnom zadatku, te da su se nalazili na izletu na planini Golija gdje su šetali šumom.

Čitaj još:   Vic dana Ko je gazda u Mujinoj kući...

Pucavši u vis, inspektori su upotrijebili službeno oružje u znak upozorenja, što je u ovom slučaju lako dokazivo, pa tako nisu mogli da štete ugledu Ministarsva unutrašnjih poslova”, tvrdi pravnik iz Novog Pazara, sa kojim smo razgovarali o ovoj temi.

“Radi se o dva iskusna inspekotra koja su učestvovala u rasvjetljavanju najtežih krivičnih djela, ocjenjivani su najboljim ocjenama i više puta nagrađivani za postignute rezultate rada”, rekao nam je jedan od kolega suspendovanih inspektora.

“Nedopustivo je da se takvi ljudi suspenduju i udaljuju iz službe, samo zato što su štitili sebe od krda divljih svinja, koje su ih kritičnog dna, u mjestu Preko brdo na Goliji, napale”, dodaje naš sagovornik.

Da li se radi o ličnom hiru njihovih starješina ili grubom kršenju zakona, utvrdit će dalji tok istarage.

Protiv svinje, koliko je poznato, nije pokrenut nikakav postupak niti je pretrpjela ikakve posljedice.

izvor (SB)

KONAČNO KONTRAVERZNI Piksi otkrio za koga je navijao u meču Hrvatska- Japan: Pa to je potpuno normalno… (foto, video)

Dragan Stojković Piksi pričao je prvi put za domaće prestavnice Read more

Čitaj još:   PREDSJEDNIK OPŠTINE Tuzi: Budućnost se nije izvinila, Dečić pobijedio u bici čojstva, časti i dostojanstva... (foto i video)