IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALEKSANDAR Bogdanović: Blizu je kraj grobarskoj koaliciji koja čini sve da satre Crnu Goru…

Grobarskoj koaliciji, koja čini sve da satre Crnu Goru, a koja sada otvoreno uspostavlja diktaturu, kraj je blizu, ocijenio je generalni sekrtetar Demokratske partije socijalista (DPS) Aleksandar Bogdanović a povodom usvajanja izmjena Zakona o predsjedniku.

“Jučerašnji slučaj ustavnog puča, izveden u koordinaciji aktuelne parlamentarne većine, rekao je sve o njihovim namjerama, ali i strahu od izlaska na izbore”, napisao je Bogdanović na Twitter-u.

Prvi novembar 2022. godine, prema njegovim riječima, kulminacija je “bezakonja i urušavanja” sistema čiji kontinuitet teče od 30. avgusta 2020.

“Ovog puta smo, međutim, dobili nikad jasniji odgovor na šta su sve spremni samo kako bi pobjegli od vanrednih izbora, svjesni da poslije toga više nema nikakvih kombinacija i mogućnosti za dalje opstrukcije Crne Gore. Jer, tada ih čeka povratak u opozicione klupe”, dodao je Bogdanović.

Kao da Crnoj Gori nijesu bile dovoljne, navodi on, “dvije najgore vlade u istoriji”, od kojih je jedna, kako kaže, “namjerno opstruirala njen evropski put – već joj treba i treća, sve sa proruskim snagama u njoj”.

Čitaj još:   OGLASIO SE ČOVJEK STIJENA Davor Dragičević: Možete me jedino ubiti i ništa više...

“Koliko god svi oni radili da takve uvedu u vlast i posluže Vladu na tacni onima koji danas sprovode najgoru moguću agresiju– to se neće dogoditi. To im obećavamo. Koliko god žele pobjeći, koliko god iz golog straha žele urušiti instituciju Predsjednika Crne Gore , koliko god čine sve kako bi nastavili lakrdiju koja traje dvije godine– moraće na izbore”, jasan je Bogdanović.

Obratio se aktuelnoj koaliciji, poručujući sljedeće.

“Grobarskoj koaliciji, koja čini sve da satre Crnu Goru, a koja sada otvoreno uspostavlja diktaturu, kraj je blizu”, zaključio je Bogdanović.

izvor: gradski.me

Čitaj još:   PUKLA BRUKA: Dodikovi i Vučkovi sinovi, pozirali u društvu zloglasnih huligana „Janjičara“… (foto)
ALEKSANDAR Bogdanović: IZBOR JE JASAN– ili mrcvarenje ili sanacija…

Generalni sekretar DPS- a Aleksandar Bogdanović kaže da konstatacija da Read more

ALEKSANDAR Bogdanović: Očajnički pokušaj luzera je neustavan, idemo na izbore- nema bježanja…

Generalni sekretar DPS Aleksandar Bogdanović saopštio je večeras da ukoliko Read more

KAKO JE VLADAO, TAKO I ODLAZI- uz lošu predstavu

Potpuno je premijer Zdravko Krivokapić pogubio konce, čini sve samo ne ono Read more

Bogdanović: POPOVI na Univerzitetu, mizoginija postala svakodnevnica a VLAST ĆUTI

Najgori mogući oblici mizoginije postali su svakodnevica, poručio je generalni Read more