IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović- Stanković DF- u: Prešli ste crvenu liniju, vi ste na braniku Vučića! Ko vam je kriv što vas je preveslao DRITAN…

Poslanica SDP- a Draginja Vuksanović Stanković poručila je večeras na sjednici Skupštine da predsjednica Skupština Danijela Đurović mora da podnese ostavku jer je Zakon o predsjedniku Crne Gore na sjednici uvršten u dnevni red.

DRAGINJA Vuksanović Stanković je kazala, aludirajući na DF, da su dobili zadatak da “bace Crnu Goru na koljena”.

– Niste vi na braniku države, vi ste na braniku Aleksandra Vučića , a dobili ste zadatak da bacite Crnu Goru na koljena. Ko vam je kriv što vas je preveslao Dritan Abazović?

Ovo je pravno nasilje, ovo je anarhija. Ne funkcioniše Ustavni sud, Sudski savjet, nemamo VDT… Vlada je jedan običan cirkus na čelu sa polkitičkim cirkusantom u ulozi kvaziopremijera Abazovića, a parlament je sveden na anarhiju. Prešli ste crvenu liniju, upamtite– poručila je ona i dodala:

Čitaj još:   MILORAD Popović. crnogorski književnik: MILOJKO Spajić dobio zadatak da održi popis kako zna i umije, na djelu proces asimilacije Crnogoraca... (foto)

– Ja ne branim Mila Đukanovića, jer sam mu stala na crtu 2018. godine. I kad sam bila sa DPS-om u koaliciji imala sam svoj stav, ja sam prije svega pravnik- zaključila je Vuksanović Stanković.

izvor: borba.me

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković: "Svi koji u CRNOJ GORI MAŠU ZASTAVAMA druge države mimo crnogorske su kleronacionalističke horde"
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more