IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović- Stanković DF- u: Prešli ste crvenu liniju, vi ste na braniku Vučića! Ko vam je kriv što vas je preveslao DRITAN…

Poslanica SDP- a Draginja Vuksanović Stanković poručila je večeras na sjednici Skupštine da predsjednica Skupština Danijela Đurović mora da podnese ostavku jer je Zakon o predsjedniku Crne Gore na sjednici uvršten u dnevni red.

DRAGINJA Vuksanović Stanković je kazala, aludirajući na DF, da su dobili zadatak da “bace Crnu Goru na koljena”.

– Niste vi na braniku države, vi ste na braniku Aleksandra Vučića , a dobili ste zadatak da bacite Crnu Goru na koljena. Ko vam je kriv što vas je preveslao Dritan Abazović?

Ovo je pravno nasilje, ovo je anarhija. Ne funkcioniše Ustavni sud, Sudski savjet, nemamo VDT… Vlada je jedan običan cirkus na čelu sa polkitičkim cirkusantom u ulozi kvaziopremijera Abazovića, a parlament je sveden na anarhiju. Prešli ste crvenu liniju, upamtite– poručila je ona i dodala:

Čitaj još:   Vučić sutra u Istanbulu, na poziv Erdogana...

– Ja ne branim Mila Đukanovića, jer sam mu stala na crtu 2018. godine. I kad sam bila sa DPS-om u koaliciji imala sam svoj stav, ja sam prije svega pravnik- zaključila je Vuksanović Stanković.

izvor: borba.me

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: SDP neće pristati na političku trgovinu, svakom građaninu je jasno da su izbori jedino rješenje…

Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović-Stanković poručila je nakon odlaganja sjednice Read more

Čitaj još:   Šta se dešava u Srbiji: U domu za stare 28 zaraženih od korona virusa... (foto i video)