IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIK Đeljošaj: Ne blamirajte nam državu, pokažite odgovornost prema institucijama…

Očekivano je da će Predsjednik države vratiti usvojeni zakon o izmjenama i dopunama zakona o Predsjedniku, poručio je lider Albanske alternative Nik Đeljošaj.

On je na Fejsbuku kazao da će poslanici koji su u kasne sate glasali da zakonom definišu Ustavna prava, imati mogućnost da isprave grešku.

-Prije svega vjerujem da će Demokrate i URA da reflektuju i poslušaju glas struke ali i zvanični stav Evropske Unije i naših medjunarodnih partnera koji žele dobro Crnoj Gori – istakao je Đeljošaj.

On je dodao da Demokratska partija socijalista (DPS) takođe treba da reflektuje i glasa za jednog od 4 kandidata za Ustavni sud i, kako je kazao, pokaže odgovornost prema državi i institucijama. 

-Nakon ovih procesa, donijeti odluku o skraćenju mandata Skupštini Crne Gore i da se ide na vanredne parlamentarne izbore. Ne blamirajte nam državu, država smo NATO saveza i ovoliko odgovornosti morate imati- poručio je Đeljošaj.

Čitaj još:   VRAČARA KOD MARIĆA:Imaš ljubavnice, starija te ko krpu ocijedila, govorila o ruskoj mafiji, preživjela udar groma...

izvor: pobjeda.me

NIK Đeljošaj: Manjine će podržati samo evropsku Vladu… (foto)

Danima se licitira sa podrškom manjina, sada sa pozivom podrške Read more

Dnevni horoskop za 5. decembar 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more