IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 6. novembar 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših prostora- Ovan kreativan, Bik osjetljiv, Blizanci racionalni, Rak vrijedan, Lav sumnjičav, Djevici priliv novca, Vaga uživa u krugu porodice, Škorpija problemi u ljubavi, Strijelac osvetoljubiv, Jarac na pravom putu, Vodolija napeta, a Ribe sanjare. Ovo je dnevni horoskop za 06.novembar 2022. godine…

OVAN
Očekuju vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Neko se trudi da vas uvjeri u svoje dobre namjere, ali jasno vam je da stvari izgledaju drugačije od onoga što čujete u bliskom okruženju. Pokušajte bolje da razumijete nečiju “emotivnu slabost” ili nedostatak hrabrosti, da odgovori na sve vaše potrebe koje se periodično uvećavaju. Budite tolerantniji i strpljiviji. Sugestija: Važno je da ostvarite unutrašnju ravnotežu.

BIK

Uspjeli ste da ostvarite svoje planove na ovom polju, pa vam današnji dan protiče prilično mirno. Osjećate da ste spremni za novu ljubav koja će vam u život unijeti mnogo elana i optimizma. Moguća je manja ukočenost u leđima.

BLIZANCI

Period koji vam dolazi može da vam donese dobre preokrete na polju posla, iako ih sada možda ne očekujete. Danas ćete pokazati voljenoj osobi da sa njom planirate važne promjene u budućnosti. Odlično stanje!

RAK

Danas se osjećate nemoćno da promijenite stvari koje vam smetaju, što negativno utiče na vašu poslovnu motivaciju. Veoma ste zadovoljni odnosom koji sa voljenom osobom i uživate kada ste zajedno. Problemi sa krvnom slikom.

LAV

Možete da očekujete da ćete imati miran dan na polju posla i da ćete bez većeg stresa obaviti sve svoje obaveze. Dan pred vama će biti ispunjen ljubavlju i lijepim trenucima sa osobom do koje vam je stalo. Bez problema na polju zdravlja!

Čitaj još:   TAKVIM Islamske zajednice BiH: Prvi dan Ramazanskog bajrama u ponedjeljak, 2. maja... (foto)

DJEVICA

Razmišljate o novom poslu ali niste sigurni da li biste baš danas trebali da se upustite u pokretanje novih dešavanja. Vodit ćete važan razgovor partnerom. Ovo je pravi momenat da donesete odluku. Pazite šta jedete.

VAGA

Obavezama se posvećujete bez ikakve zadrške, vrijedni ste i motivisani za svoj posao maksimalno danas. U periodu koji dolazi ćete uspjeti da ostvarite bolju komunikaciju sa bračnim partnerom. Glavobolja je moguća.

ŠKORPIJA

Očekuje vas dan u kojem ćete imati veći broj obaveza ali vam neće biti lako da se organizujete kako bi sve na vrijeme završili. Razmišljajte više o tome kako se partner osjeća i shvatit ćete njegove stavove. Provjerite stanje hormona.

STRIJELAC

Vaša očekivanja od poslovne situacije u kojoj se nalazite nisu baš u skladu sa onim što je realno. Ne želite da pokvarite odnos sa voljenom osobom pa ste spremni da neke stvari u sebi potiskujete. Moguća je vrtoglavica.

JARAC

Poslovno okruženje bi moglo da bude pokaže neprijateljski stav prema vama. Očekuju vas napete situacije. Vaš odnos sa osobom do koje vam je stalo može da krene da se razvija u boljem pravcu. Dobro se osjećate.

VODOLIJA

Prepreke koje vam se danas javljaju će vas opterećivati neko duže vrijeme. Puno toga vas na poslu opterećuje. Vaše samopouzdanje je u minus fazi i zato sada niste spremni za nova osvajanja na ljubavnom polju. Zdravlje je dobro.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 12. mart 2020. godine…

RIBE

Moguće je da ćete imati neke manje konflikte na polju posla u narednom periodu. U odnosu sa partnerom je naglašena tvrdoglavost koja vas koči pri donošenju važnih odluka za budućnost. Hronični problemi vam se vraćaju.

http://ibalkan.net

Milutin CEROVIĆ: Srpski DESPOT i gaulajter u pohodu na Crnu Goru… (foto)

Zašto se trenutni srpski autokrata toliko ostrvio na Crnu Goru? Read more

VIC DANA Što se to šapće tokom seksa kod nas i oko nas? (foto)

Šta se dogodi kad se malo usporedi što govore žene Read more

Dnevni horoskop za 5. decembar 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more