IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITAN OPASNO POLUPAO LONČIĆE: Pomiješao Sjevernu i Južnu Koreju, pa se izvinjavao… (foto i video)

Abazović je prisustvovao potpisivanju Sporazuma o zajedničkom razvoju projekata između EPCG i američke kompanije UGT Renewables i poručio da je ovo historijski dan za Crnu Goru.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 05- XI- 00: 34… DRITAN OPASNO POLUPAO LONČIĆE: Pomiješao Sjevernu i Južnu Koreju, pa se izvinjavao… (foto i video)

Premijer Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović večeras je tokom događaja u Vili Gorica u Podgorici pomiješao Sjevernu i Južnu Koreju, pa se nakon toga izvinio.

“Mala Crna Gora je u svojoj želji da se razvija kao zelena destinacija, ali energetski nezavisna, uspjela da spoji dvije strane svijeta, velike Sjedinjene Američke Države na zapadu i izuzetno jaku ekonomiju na dalekom istoku kakva je Sjeverna Koreja… Južna Koreja… izvinjavam se, gdje imamo večeras predstavnike Hyundai grupe…”, kazao je DRITAN Abazović na događaju na kojem je u ime južnokorejske kompanije Hyundai Engineering bio Sang Min Park.

Čitaj još:   ŠUMOVI iz BEOGRADA: Ana Brnabić, mjesec dana ne odgovara Krivokapiću na poziv, da dođe u Podgoricu... (foto)

DRITAN Abazović je prisustvovao potpisivanju Sporazuma o zajedničkom razvoju projekata između EPCG i američke kompanije UGT Renewables i poručio da je ovo historijski dan za Crnu Goru, navodi Antena M.

IZVOR iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more