IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITAN OPASNO POLUPAO LONČIĆE: Pomiješao Sjevernu i Južnu Koreju, pa se izvinjavao… (foto i video)

Abazović je prisustvovao potpisivanju Sporazuma o zajedničkom razvoju projekata između EPCG i američke kompanije UGT Renewables i poručio da je ovo historijski dan za Crnu Goru.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 05- XI- 00: 34… DRITAN OPASNO POLUPAO LONČIĆE: Pomiješao Sjevernu i Južnu Koreju, pa se izvinjavao… (foto i video)

Premijer Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović večeras je tokom događaja u Vili Gorica u Podgorici pomiješao Sjevernu i Južnu Koreju, pa se nakon toga izvinio.

“Mala Crna Gora je u svojoj želji da se razvija kao zelena destinacija, ali energetski nezavisna, uspjela da spoji dvije strane svijeta, velike Sjedinjene Američke Države na zapadu i izuzetno jaku ekonomiju na dalekom istoku kakva je Sjeverna Koreja… Južna Koreja… izvinjavam se, gdje imamo večeras predstavnike Hyundai grupe…”, kazao je DRITAN Abazović na događaju na kojem je u ime južnokorejske kompanije Hyundai Engineering bio Sang Min Park.

Čitaj još:   SUĐENJA MONSTRUMU: Berberin nije pokazao kajanje pravio HAOS u sudnici, otpustio advokata... (foto)

DRITAN Abazović je prisustvovao potpisivanju Sporazuma o zajedničkom razvoju projekata između EPCG i američke kompanije UGT Renewables i poručio da je ovo historijski dan za Crnu Goru, navodi Antena M.

IZVOR iBalkan.net

Dnevni horoskop za 3. decembar 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more