IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Fenomenalna partija na otvaranju Evropskog prvenstva: “Lavice” se poigravale sa Španijom u “Morači” 30: 23… (foto, video)

Na otvaranju Evropskog prvenstva– nošene podrškom sa tribina “Morače”, crnogorske rukometašice savladale su Španiju 30: 23…

PODGORICA: Svijet, Sport, vijesti, subota, 14- XI- 00: 34… Fenomenalna partija na otvaranju Evropskog prvenstva: “Lavice” se poigravale sa Španijom u “Morači” 30: 23… (foto, video)

U fenomenalnoj atmosferi “Morače”, naše đevojke su od starta stavile do znaja “crvenoj furiji” da nema šta da traže pred crnogorskom publikom, napad je bio na vrhuncu svih 60 minuta, cijela igra “lavica” bila je za čistu desetku.

Zvanično četvrta reprezentacija svijeta, potpuno je večeras nadigrana u Podgorici.

Od starta je dominirala ekipa Bojane Popović, povela odmah 4: 0 i dala do znanja gošćama da će prekinuti loš niz u mečevima sa Španijom, koji traje još od 2012. godine.

Čitaj još:   VUČIĆ: Nisam glup da ne vidim, da ispadam ljudima iz frižidera, sebi sam dosadio... (foto, video)

Upravo su na putu ka dva najveća uspjeha našeg ženskog rukometa “lavice” rušile Španiju – najprije na Olimpijskim igrama u Londonu, a potom i na prvenstvu Evrope u Beogradu.

Večeras je sve funkcionisalo kako treba, odbrana iz najboljih dana, naročito poziciona koja nije dala nikakvu šansu rivalkama, kao i raznovrsnost u napadu i pogoci sa svih pozicija iz izgrađenih akcija.

Za dva dana od 18 sati “lavice” će igrati protiv Njemačke.

Uskoro opširnije…

izvor iBalkan.net/ agencije

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 21. jun 2021. godine
LP: Satanizacija poslanika opozicije uzima maha, nadležni da reaguju…

Posljednje prijetnje smrću upućenje poslaniku Jevtu Erakovuću kulminacija su satanizacije Read more