IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IMA NAS: U utorak u 18 časova protest, niko više nema pravo da ćuti…

U utorak, 8. novembra, ispred zgrade Skupštine Crne Gore u Podgorici, održaće se protest pod sloganom– Ima nas. Početak protesta zakazan je za 18 časova.

“Evropske i građanske snage, predstavnici civilnog sektora i građanski aktivisti pozivaju na mirni građanski protest pod sloganom “IMA NAS!”. Odlučni smo da jasno istupimo kao nosioci aktivnosti koji okupljaju sve koji svojoj državi žele dobro”, navode organizatori protesta.

“Situacija u kojoj se nalazimo ne dolikuje građanskoj, demokratskoj i evropskoj Crnoj Gori. Evropska vrijednosna većina u Parlamentu ne postoji. Duboka društvena podijeljenost i ekonomska neizvjesnost jedino su što je aktuelna parlamentarna većina prouzrokovala”, ističu organizatoru protesta.

Pokazalo se, dodaju organizatori, da njihova zlodjela neminovno dovode i do socijalnog, ekonomskog i institucionalnog haosa.

Čitaj još:   ĐOKAJU za ubistvo ŠEJLE prijeti do 40 godina robije: Pronašao ga BRAT i pozvao POLICIJU...

“Niko više nema pravo da ćuti i ostane nijem na Ustavnu, ekonomsku i socijalnu anarhiju u Crnoj Gori. Zato organizujemo protest, u utorak, 08.11.2022 u 18:00 h, na platou ispred Skupštine Crne Gore, koji predstavlja inicijalni događaj za dalje vaninstitucionalno i institucionalno djelovanje”, zaključuju organizatori protesta.

izvor: standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more