IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRAVO “Lavice” srušile i Njemačku- idu u Skoplje, pitanje je samo da li sa prve pozicije… (foto, video)

Crnogorske rukometašice visoko lete na startu Evropskog prvenstva- ,,lavice“ su poslije Španije pobijedile i Njemačku (29: 25), ovjerile glavnu rundu, a ukoliko Španija večeras savlada Poljsku sigurno će prenijeti maksimalna četiri boda…

PODGORICA: Svijet, Sport, vijesti, ponedeljak, 07- XI- 19: 54… BRAVO “Lavice” srušile i Njemačku- idu u Skoplje, pitanje je samo da li sa prve pozicije… (foto, video)

Još jedna sjajna partija rukometašica Crne Gore, još jedna velika i važna pobjeda na Evropskom prvenstvu! U grupi D koja se igra u Podgorici, ”lavice” su nakon Španije, preslišale i Njemačku, čak 29:25 u novoj atmosferi za pamćenje!

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore je ostvarila i drugu pobjedu na Evropskom prvenstvu.

“Lavice” su u “Morači” savladale i Njemačku (29: 25) i osigurale plasman u drugu rundu EP.

Naša selekcija bi već večeras, u slučaju da Španija savlada Poljsku, osigurala prvo mjesto i prenijela velika četiri boda u narednu fazu.

Čitaj još:   UŽAS I STRAVA u srcu Berlina: Vozilom se zaletio među ljude, ima mrtvih i povrijeđenih... (foto, video)

Đina Jauković je sa devet golova bila najefikasnija, po četiri su postigle Ivona Pavićević, Itana Grbić i Đina Malović, tri Jovanka Radičević i Milena Raičević.

Selektor Njemačke Markus Gaugiš bio je impresioniran ambijentom u ,,Morači“.

– Nije lako boriti se u ovakvoj atrmosferi, kakva se ne gleda svuda u svijetu. Mislim da je to bila jedna od ključnih stvari – naglasio je mladi stručnjak.

Crna Gora posljednji meč u grupi igra u srijedu protiv Poljske, takođe od 18 sati.

izvor iBalkan.net

Čitaj još:   PRIJETILI DA ĆE DONIJETI ORUŽJE U ŠKOLU! Uhapšena trojica učenika zbog pretećih poruka, na Instagramu objavili slike puške i noža! (foto)
Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more