IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRIZNALA NA SASLUŠENJU: Smrt tokom seksa u hostelu, oboje bili u braku, cio kraj razglaba o nesvakidašnjem slučaju… (foto, video)

„Imao je niz bolesti, a svi znamo ko je ta žena“

ČAČAK: Srbija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 07- XI- 00: 54…  PRIZNALA NA SASLUŠENJU: Smrt tokom seksa u hostelu, oboje bili u braku, cio kraj razglaba o nesvakidašnjem slučaju… (foto, video)

N. R. (60) čije je tijelo pronađeno u hostelu u čačanskom naselju Alvadžinica, najverovatnije će biti sahranjen od strane rodbine, pošto mu je žena u trenutku kada je preminuo, boravila u inostranstvu. Cio Čačak raspreda o nesvakidašnjem slučaju koji se dogodio, a sada su otkriveni i novi detalji.

Kako su nezvanično rekli rođaci muškarca, neizvesno je da li će ona doći ili ne na pogreb, pošto ju je vijest zatekla tokom boravka van zemlje. Što se tiče mlađe djevojke koja je bila sa njim u trenutku smrti, ona je saslušana u policiji.

„Nemojte nam stajati na muku, dovoljno je što je zbog svega ovoga pukla bruka i u Čačku se danima samo o tome govori. Mi pripremamo njegovu sahranu, ne znamo da li će sahrani prisustvovati supruga, jer je ova vijest zatekla u inostranstvu. Vijerujemo da je sve ovo pogodilo. Pritom trpimo i veliki pritisak porodice mlađe žene s kojom je bio u hostelu, jer su ovom sramotom trajno rasturene dvije porodice“, kaže rođak preminulog muškarca.

On kaže da su u ovom događaju svi ljuti i da bijes pršti na sve strane, počev od najbližih preminulog, pa do porodice mlađe žene, ljubavnice.

„Najveća je muka što je Čačak mali grad i svi se poznaju. Rođak je bio ugledni privrednik, donator, važio je za porodičnog čoveka. O mlađoj ženi ne želim ni da komentarišem, kažu da ima muža i djecu. Pitajte nju za izjavu, svi znamo ko je ona“, rekao je rođak muškarca za Kurir.

Čitaj još:   ŠAKO Polumenta PROGOVORIO o tragičnoj SMTRI rođenog brata: SAMO JA NISAM ZNAO...

Nezvanično, mlađa žena je saslušana u stanici policije Policijske uprave u Čačku okolnosti ovog događaja. Njena porodica je upoznata sa većinom detalja koji su vezani za ovaj slučaj. Iz istrage kažu da za sada nema elemenata njene odgovornosti. U Višem javnom tužilaštvu su nam rekli da je riječ o zadesnoj smrti muškarca.

Sa druge strane, kako prenosi Blic, muškarac koji je umro u hotelu u čačanskom naselju Alvadžinica u četvrtak predveče imao je proširenu trbušnu aortu, visok pritisak, a pre deset godina preživeo je moždani udar.

Takođe je 2012. imao moždani udar od kojeg se oporavio, međutim, 2021. godine prilikom ljekarskog pregleda ustanovljeno je da ima proširenu trbušnu aortu zbog koje je morao da ode na intervenciju, međutim, nije želio da to uradi, a pored toga je imao i visok pritisak.

Podsjećamo, kobnog dana preminuli je bio u hotelskoj sobi sa mlađom ženskom osobom. Nezvanično je preminuo usled srčanog udara. Policija je u sobi hostela pronašla čašu do pola napunjenu vodom i praškastu materiju nepoznatog sadržaja, za koju se pretpostavlja da je erektivni stimulans.

Kada su ekipe Hitne pomoći i policije došli na lice mesta muškarac je već bio bez vitalnih znakova života. Pokušaj reanimacije je bio bezuspešan. Mlađa žena sa kojom je bio, nije zatečena na licu mijesta.

Čitaj još:   PROLUPAO Palma: Poziva srpske turiste da ne ljetuju u Crnoj Gori...

BONUS VIDEO: POPIO VIJAGRU, PA UMRO TOKOM ODNOSA U HOTELU! Detalji tragedije u Čačku, od žene ni traga ni glasa!!!

izvor Nova.rs