IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZLATICA Titova unuka otkrila PRAVU ISTINU o Jovanki: Još dok je Broz bio živ, uradila je šokantnu stvar… (foto, video)

ZLATICA ŽIKELIĆ- unuka druga Tita poslednji put je videla Jovanku na dedinoj sahrani u BEOGRADU…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 07- XI- 00: 54… ZLATICA Titova unuka otkrila PRAVU ISTINU o Jovanki: Još dok je Broz bio živ, uradila je šokantnu stvar… (foto, video)

Jovanka mi je ostala u jako lijepom sjećanju. Bile smo izuzetno bliske i međusobno smo se poštovale. Osjećala sam nježnost i toplinu s njene strane, mogla sam da joj kažem apsolutno sve što me je tištilo.

Nažalost, kasnije su se neke stvari promijenile i ona je prekinula svaki kontakt s nama, ovako je za Objektiv svojevremeno ispričala Zlatica Žikelić, unuka doživotnog predsednika Savezne Federativne Republike Jugoslavije Josipa Broza Tita, prisećajući se perioda kada su ona i Maršalova poslednja supruga bile kao najbolje drugarice.

KAO DRUGA MAJKA

Ćerka Titovog starijeg sina Žarka Broza, koga je dobio u braku s Ruskinjom Pelagijom Belousovom, otvoreno je ispričala da je Jovanku doživljavala kao majku.

– Moram da priznam da nisam bila toliko prisna s majkom koliko sam osećala povezanost s Jovankom. Povjeravala sam joj se, uvek je bila tu za mene da me sasluša. Mada, šta dete u toj dobi može da muči kad smo imali sve što nam je bilo potrebno. I sa finansijske strane, ali i ljubav i pažnju od cijele porodice– sve to priča iz svoga prisjeća Zlatica.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 17. novembar 2019. godine

Ipak, kako kaže naša sagovornica, Jovanka je odjednom prekinula svaki kontakt s porodicom Broz, i to pre nego što je Maršal preminuo.

– Pisalo se po medijima kako smo izgubili svaki kontakt s njom kada je deda umro, međutim, istina je da nas je ona napustila dok je on još bio živ.

Uprkos tome, iako to nisam očekivala od nje, pamtiću je kao nasmeianu i dobru ženu na koju sam mogla da se oslonim– ističe Zlatica ŽIKELIĆ.

Unuka druga Tita poslednji put je vidjela Jovanku na dedinoj sahrani, a kasnije je o njoj saznala samo ono što bi pročitala u novinama.

– Nažalost, putevi su nam se razišli. Jednostavno, dogodile su se neke stvari na koje ja nisam mogla da utičem. U svakom slučaju, uvijek će mi ostati u lijepom sjećanju– priča naša sagovornica.

BONUS VIDEO: Od prve drugarice do drzavne udovice- Misterije, istine i lazi Jovanke Broz- DJS-

izvor Objektiv.rs

Čitaj još:   SARAJEVO: Teška nesreća kod Ilijaša, dvije osobe poginule... (foto)
Milutin CEROVIĆ: Srpski DESPOT i gaulajter u pohodu na Crnu Goru… (foto)

Zašto se trenutni srpski autokrata toliko ostrvio na Crnu Goru? Read more

VIC DANA Što se to šapće tokom seksa kod nas i oko nas? (foto)

Šta se dogodi kad se malo usporedi što govore žene Read more

Dnevni horoskop za 5. decembar 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more