IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UPISALA SINA “OMARA” NA KOŠARKU DA BI MUŽA VARALA S TRENEROM: Dječak joj se osvetio gadljivo i amoralno… (foto)

Jedna majka je imala veliki problem sa sinom, upisala ga je na košarku, a odatle je krenuo haos, kada vidite zašto je to uradila nećete moći da dođete sebi…

KORDOBA: Svijet, Sport, vijesti, utorak, 08- XI- 00: 54… UPISALA SINA “OMARA” NA KOŠARKU DA BI MUŽA VARALA S TRENEROM: Dječak joj se osvetio gadljivo i amoralno… (foto)

Jedanaestogodišnji Omar Paredes iz argentinske Kordobe dospio je na naslovne strane nekih tamošnjih portala zbog načina na koji se osvetio majci Rozaliji (38).

Ionako više naklonjen ocu nego majci, riješio je da uzvrati. Ne samo što ih je slikao telefonom, pa je fotografije poslao ocu Ernanu, već je otišao u prvu štampariju i napravio je malu reklamu.

  • Rozalija Paredes traži momka. Nije joj dovoljan muž Ernan i trener Pako. Ko je zainteresovan neka se javi na ovaj telefon – stajalo je na papiru koji je potom lijepio u više desetina komada po kraju bijesni Omar.
Čitaj još:   UŽIVO: Napadi kod Kijeva, sirene širom zemlje, Rusi na 25 kilometara od glavnog grada... (foto, video)

Treba li reći da je Rozalija iste večeri doživjela nervni slom poslije kojeg je morala i telefon da mijenja?

Žena je pokušala da izgladi problem sa suprugom rekavši mu da se više neće viđati s trenerom, ali on nije želio da čuje za to. Ernan se dva dana kasnije sa sinom preselio kod svoje majke, dok je očajna Rozalija odmah raskinula tajnu četvoromjesečnu vezu sa Pakom.

Nije poznato šta će biti sa ovom porodicom, ali se zna da je Rozalija sada na stubu srama jer se priča o njoj, najviše zahvaljujući “reklami” po stubovima i napuštenim kućama.

izvor Hayat.ba

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more