IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: CRNA GORA je neosvojiva, ”lavice” do nove pobjede u grotlu MORAČE srušile i Poljsku… (foto, video)

‘Lavice” u drugu fazu Evropskog prvenstva nose maksimalna četiri boda– u fenomenalnoj atmosferi pred krcatim tribinama ”Morače”, izabranice Bojane Popović pobijedile su Poljsku 26: 23 i sa sva tri trijumfa zaključile grupnu fazu…

PODGORICA: Svijet, Sport, vijesti, srijeda, 09- XI- 19: 54… PODGORICA: CRNA GORA je neosvojiva, ”lavice” do nove pobjede u grotlu MORAČE srušile i Poljsku… (foto, video)

Krcata “Morača” ispratila je naše djevojke u narednu fazu na najbolji mogući način, navijači su ih nosili do nove pobjede i sa maksimalna četiri boda Jovanka i drugarice čekaju nastavak takmičenja u Skoplju.

Meč će takođe ostati zapamćen kao posljednji legendarne Jovanke Radičević pred domaćom publikom, a ona je uzvratila na sjajan način– postigla je nevjerovatnih 12 pogodaka!!!

“Lavice” u drugu fazu Evropskog prvenstva nose maksimalna četiri boda – u fenomenalnoj atmosferi pred krcatim tribinama “Morače”, izabranice Bojane Popović pobijedile su Poljsku 26:23 i sa sva tri trijumfa zaključile grupnu fazu.

Nije večerašnji meč bio lak, Poljakinje su bile neugodan protivnik, naročito u prvom dijelu, tokom kojeg su imale prednost.

Čitaj još:   ZNATE LI ZA TAJNU PUNĐE JOVANKE BROZ? Zašto PRVA DAMA SFRJ nikada NIJE MENJALA FRIZURU... (foto, video)

Na veliki odmor otišlo se kod rezultata 12: 12, a onda je krenula crvena furija.

Blistala je na startu nastavka Jovanka Radičević, koja je sa četiri gola otvorila drugo poluvrijeme, u posljednjem meču pred crnogorskim navijačima u dresu reprezentacije.

Prednost je rasla, razigrala se na drugom krilu i Ivona Pavićević, a igrom opet dirigovala Milena Raičević.

Poslije gola Jovanke Radičević sa 22:16, bilo je jasno da ćemo pobijediti.

Upravo je popularna Joka bila najbolja na terenu sa 12 golova, po četiri su dale Đina Malović i Ivona Pavićević, dok je Đina Jauković pogodila tri puta.

Crna Gora će u drugoj fazi Evropskog prvenstva igrati od nedjelje u Skoplju.

Rivali našem timu biće Francuska, Rumunija i Holandija, a dvije najbolje ekipe iz novoformirane grupe plasiraće se u polufinale.

Čitaj još:   OTKRIVENI DETALJI Hapšenje u Sarajevu: "Pali" Srbi sa Interpolove poternice- sumnja se da su povezani sa Belivukom i Šarićem! (foto, video)

Ako naše “lavice” nastave u ovom ritmu, nije nerealno da ih gledamo u Ljubljani, u borbi za medalju.

izvor iBalkan.net/ agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more