IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 14. novembar 2022. godine…

Vaga pred novim izazovima, za Škorpije romantika i strast cvetaju, Vodoliju čekaju prilike u poslu! Saznajte šta vašem znaku predviđa horoskop za 14. novembar 2022. godine!

Pogledajte kakav će vam biti dan prema položaju planeta i Dnevni horoskop za 14. novembar 2022. godine…

OVAN
POSAO: Optimizam u razmišljanju djeluje podsticajno i na vašu okolinu. Važno je da potencirate poslovni stil koji donosi najveći odjek među saradnicima. Pravilna raspodjela interesa predstavlja suštinsko pitanje.
LJUBAV: U ljubavnom odnosu znate da zadovoljite svoja očekivanja i potrebe. Svojom pojavom, načinom razmišljanja i ponašanja ostavljate veliki utisak na okolinu.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

BIK
POSAO: Ništa nije toliko komplikovano da ne može da se poboljša ili unaprijedi. Važno je da sačuvate pozitivnu orjentaciju u razmišljanju i da prihvatite timski rad.
LJUBAV: Prolazite kroz neku osjetljiviju fazu emotivnog preispitivavanja. Da bi nešto zaista zaživjelo u stavrnosti morate imati dovoljno vjere i samopouzdanja pred bližom okolinom.
ZDRAVLJE: Problemi sa leđima.

BLIZANCI
POSAO: Potvrđuje se zlatno pravilo da je važnije znati i umjeti nego imati. Pravilan način razmišljanja i sposobnost dobrog snalaženja u različitim situacijama donose uspješne rezultate.
LJUBAV: Vaši emotivni utisci i raspoloženje se mijenjaju u zavisnosti od društva u kome se nalazite. Željeli bi ste da produžite samo one prijatne momente koji imaju neku posebnu čar.
ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

RAK
POSAO: Ponekad logične pretpostavke ili zakonitosti u mišljenju nisu dovoljni da bi ste ostvarili sve svoje poslovne vizije. Faktor sreće ima presudno značenje na konačne rezultate.
LJUBAV: Nečije prisustvo i odeređeni događaji daju novi smisao u vašoj emotivnoj orjentaciji. Potrebna vam je nečija iskrena podrška. Zatražite je od prave osobe.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

LAV
POSAO: Energičnost i visoki stepen samopouzdanja predstavljaju vaš zaštititni znak. Da bi ste ostvarili svoje namjere potrebno je da podstičete poslovne kontakte u različitim pravcima.
LJUBAV: Raduju vas neki novi susreti, posebno kada se nalazite u dobroj prilici da demonstrirate svoj šarm ili zavodničke sposobnosti. Osjećate novi emotivni uzlet.
ZDRAVLJE: Čuvajte se povrede.sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Čitaj još:   INZKO ZALEDIO DODIKA: "Dolazim u Banju Luku, da nametnem ZAKON O ZABRANI NEGIRANJA GENOCIDA..." (foto i video)

DJEVICA
POSAO: Teorijske postavke ne moraju se uvijek poklapati sa praktičnim rezultatima. Situaciju na poslovnoj sceni treba posmatrati iz različitih uglova kako bi ste zaštitili svoju poziciju i interese.
LJUBAV: Osjećate potrebu da vas neko emotivno podrži i da se zatim povučete u svoj svijet intime. Danas ste baš emotivno prazni. Prijat će vam emotivni kontakt ili bliskost uz dragu osobu.
ZDRAVLJE: Prolazna napetost.

VAGA
POSAO: Rasplinuli ste se u različitim pravcima i očekujete pozitivne promjene u svom poslovnom okruženju. Potrebno je da se stvore bolji uslovi kako bi ste djelovali u skladu sa svojim planovima.
LJUBAV: Privlače vas novi emotivni kontakti i mogućnost da ostvarite neko zanimljivo iskustvo koje će vas posebno oraspoložiti. Novi izazov za vas ima veliku draž.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

ŠKORPIJA
POSAO: Ponekad treba promijeniti tipičan obrazac poslovnog ponašanja i primijeniti novo pravilo. Sve se svodi na dobru procjenu uslova i mogučćnosti koje imate.
LJUBAV: Ne skrivate svoje namjere i ljubavna očekivanja, ali ne zavisi sve od vaše volje. Postoji duži ili teži put koji vodi do ljubavnog zadovoljstva. Nemojte odustajati.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

STRIJELAC
POSAO: Novi poslovni izazovi djeluju kao dobar podsticaj, ali sve ima svoju granicu. Sklonost ka pretjerivanju može da vas udalji od nekih osnovnih poslovnih interesa.
LJUBAV: Osjećate pojačan unutrašnji nemir i najčešće reagujete na osnovu prvog emotivnog impulsa. Vaš utisak, raspoloženje ili odluka ne predstavlja dugoročno rješenje.
ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine…

JARAC
POSAO: Računate na varijantu da sve što uložite na poslovnom polju treba da vam se vrati uvećano. Svjesni ste svojih kvaliteta i želite da udvostručite rezultate na različitim nivoima.
LJUBAV: Emotivni sklad u odnosu sa voljenom osobom podstiče u vama novu energiju. Sve je ljepše kada razmjenjujete svoje misli i osjećanja.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

Čitaj još:   DPS: "Podnijećemo krivičnu prijavu protiv MILANA Lekića", sumnja na korupciju od više desetina miliona eura... (foto, video)

VODOLIJA
POSAO: Imate dovoljno energije i zagovarate ubrzani tempo poslovanja. Potrebno je da odredite svoje mjesto među saradnicima, kako bi ste istovremeno uspješno funkcionisali na više strana istovremeno.
LJUBAV: Emotivna radost koju osjećate najavljuje neke nove događaje ili neke ljepše mogućnosti u odnosu sa osobom koja privlači vašu pažnju. Planirate novi ljubavni susret.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

RIBE
POSAO: Potrebno je da korigujete svoje zahtjeve u skladu sa zakonitostima ili promjenama koje postoje na poslovnoj sceni. Princip udruživanja donosi bolje mogućnosti. Razmislite o novom usklađivanju poslovnih interesa.
LJUBAV: Pokušavate na bolji način da razumijete svog partnera, ali bez iskrenog dijaloga ne možete dobiti pravi odgovor. Sve se rješava u iskrenom razgovoru kroz odnos povjerenja.
ZDRAVLJE: Uzimajte više tečnosti.

izvor iBalakan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more