IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS: Izbori u Šavniku pretvoreni u lakrdiju, svi naši apeli policiji i tužilaštu bili uzaludni… (foto)

Svi napori naše partije, brojni pozivi koje smo uputili policiji i tužilaštvu, očigledno su bili uzaludni pa se tako ni danas nijesu okončali lokalni izbori u Šavniku, saopštio je Opštinski odbor DPS Šavnik.

“Još jednom su članovi biračkih odbora iz redova DF-a, spriječili održavanje izbora te su biračima sa pravom glasa onemogućili da slobodno izraze svoju volju i iskoriste biračko pravo. Ponovnim vršenjem djela koja spadaju u grupu krivičnih djela protiv izbornih prava propisanih Krivičnim zakonikom Crne Gore destruktivci i primitivci nastavili sa svoj cirkus”, ističu u saopštenju.

Nažalost, dodaju iz DPS-a, izborni proces u toj opštini “pretvoren je u lakrdiju, a samim tim i u potpunosti obesmišljen”.

“Međutim, pored svega toga on je pokazao i sve manjkavosti crnogorskog državnog sistema, kao i činjenicu da institucije naše zemlje ne funkcionišu jer njihovi predstavnici ni ovoga puta nijesu preduzeli ovlašćenja iz svojih nadležnosti u cilju zaštite i poštovanja zakona i Ustava naše države.

Čitaj još:   KOMARCI PRIJETE NOVIM VIRUSIMA ZARAZAMA: Evo na šta nas upozoravaju ljekari. "OVO MORATE DA ZNATE..."

Žao nam je što je voljom pojedinaca crnogorskoj javnosti iz Šavnika ponovo poslata ružna slika kakva ne dolikuje niti našim sugrađanima, niti našem kraju”, naveli su u saopštenju.

Poručuju da će izborna lista “Prava stvar, Nastavljamo domaćinski za Šavnik” , kad se obezbijede uslovi za to, “ostvariti ubjedljivu pobjedu u Šavniku”.

“Na kraju obavještavamo javnost da će izborna lista “Prava stvar, Nastavljamo domaćinski za Šavnik” , kad se obezbijede uslovi za to, ostvariti ubjedljivu pobjedu u Šavniku, te da će na taj način evropska, emancipatorska i civilizovana Crna Gora pobijediti destrukciju, primitivizam i siledžije demokratije”, zaključuju u saopštenju.

izvor: standard.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   POZICIJA ŠEFA PARLAMENTA CRNE GORE TAČKA GDJE SE LOME KOPLJA: ANDRIJA Mandić, preko Skupštine bi do bezbjednosnog sektora... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more