IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAZIVALI SU ME KOPILETOM: MOJU MAJKU KURVOM!- Ovo niste znalu o životi SANDRE REŠIĆ… (foto, video)

Sandra Rešić, pevačica i kćerka preminulog Amira Nine Rešića, mnogo puta je pričala o ocu, ali svaki put bi otkrila nešto novo o njihovom odnosu.

Rešić je sad otkrila da joj je od oca ostala samo jedna njegova košulja, kao i plišani medo.

  • Moji su se razveli kad sam imala tri godine, kad sam upoznala oca, on je bio pred drugim brakom sa Sarom. Mama nikad ništa nije tražila od njega. Živjeli smo normalan, radnički život.

Mamu je prošla ljutnja zbog stvari koje je uradio i nismo htjeli da budemo dio te priče dok on, dan pred svoju svadbu nije pozvao. Ja nikada nisam ništa tražila od njega ništa materijalno, ni finansijski. Vidjela sam da je oko njega mnogo nepoznatih ljudi, raznih kumova koji su imali ključeve njegovog stana.

Kada je preminuo nije imao ništa. Sve se razgrabilo, ljudi su uzimali, nosili. Jednom je na Banovom brdu mama u nekom ćošku našla zamotanu košulju i pitala ga što je tu bacio kad je sa snimanja spota, a on je rekao je da mu ne treba jer se u njoj već pojavio jednom i ne može opet.

Pitala je šta da radi sa košuljom, a on je rekao da baci. Mama je rekla da će da je uzme i čuva, a Nino je kazao kako hoće, ili da baci ili da je uzme. Majka je uzela, rekla nek ostane kod nas.

Tako da je to jedino što mi je ostalo od njega. Imam i jednog medvjeda kojeg mi je poklonio. On je bio u sobi kad sam došla da ga vidim. To je najplišaniji, plavi meda na svijetu.

Kakva si sa Vesnom Zmijanac? Zna se da je ona bila njegova velika ljubav.

  • Meni su novinari rekli da je Vesna napisala knjigu i da nigdje nije spomenuta ta veza, a ni moj otac. Po Ninovoj priči znam da je to bila velika ljubav, da je bio zaljubljen u Vesnu, ali ne znam da li su imali vezu ili šta već, meni je rekao da su bili bliski. Pričalo se da je dolazila u Smederevsku Palanku kod djeda Zlatka.
Čitaj još:   SARAJEVO- KRATKI PODSJETNIK NA OPSADU GLAVNOG GRADA BiH: "Sarajevske ruže" na Vijećnici... (foto, video)
  • Ne znam šta je Vesna tačno bila Ninu, ali znam da su bili bliski. Na pitanje da li mi je čudno što ga nije spomenula, rekla sam da možda ne želi da se sjeća tog dijela svog života. U vrijeme kad je bila najljepša riba na estradi znam da su oni bili bliski, ali ja oca nisam pitala za detelje. Nisam ga pitala ni za brak sa mojom majkom a ne o drugim stvarima.
  • Vesna i ja se nikada nismo vidjele, samim tim ni upoznale. Rado pjevam njene pjesme, pjevačina je, zvijezda devedesetih. Drago mi je što je i njena kćerka uspjela, što ima unučiće. Ona je svojih 5 minuta slave maksimalno iskoristila, ne takmiči se sa mladim djevojkama, ne operiše se. Poštujem što se povukla i što gura kćerku u prvi plan. Sviđa mi se njen način života.

A koji su tračevi tebe najviše povrijedili?

Oguglala sam na sve. Ne postoji ništa što može da me potrese. Skoro sam čula neku informaciju da najbogatiji čovjek u Evropi tvrdi da je moj otac, rekla sam neka čovjek dođe i stavi mi tri miliona eura na račun i uradit ćemo DNK. Čisto sumnjam da bi mama tvrdila da je moj tata Nino i da bi nas četvoro živjeli u iznajmljenom stanu, ali javno ću se izviniti ako nije tako. Cica je jako voljela mog oca, bila je zaljubljena u njega do bola.

Čitaj još:   STANOVNICI U ŠOKU, POLICIJA NA TERENU: Ogromna vatrena kugla obasjala nebo u Engleskoj, čuo se misteriozni prasak... (foto, video)

To što je on bio labilan, što ga mjesto nije držalo, druga je tema. Ja sam dijete rođeno iz braka i ljubavi, ali su me nazivali kopiletom, a moju majku muslimanskom kurvom. Napadali su nas, mamu da je sve izmislila i nakačila se na zvijezdu. Nino je postao zvijezda tri godine posijle mog rođenja, prije toga je bio kafanski pjevač Amel Rešić.

Kafanski pjevač. Sad je sve to prošlo, ništa me ne pogađa, znam ko sam, gdje sam, šta sam. Nadam se da tata poslije 16 godina, više ne mora da se prevrće u grobu. Ja sam već oguglala na sve to.

izvor. hajat.ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more