IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKO BRAVO: Prva kompanija iz Novog Pazara na listi najprofitabilnijih… (foto, video)

Kompanija “Novi Pazar put” našla se na 89. mjestu liste 100 najprofitabilnijih preduzeća Srbije u prošloj godini, pokazuju zvanični podaci Agencije za privredne registre (APR)…

NOVI PAZAR: Srbija, Ekonomija, vijesti, srijeda 23- XI- 00: 24… VELIKO BRAVO: Prva kompanija iz Novog Pazara na listi najprofitabilnijih… (foto, video)

“Novi Pazar put” firma je 2021. godinu završila sa čistim, neto, dobitkom od skoro 1,2 milijarde dinara, odnosno preko 10 miliona eura, čime je postala prva kompanija iz Novog Pazara koja se našla na listi najprofitabilnijih.

“Novi Pazar put” je tokom prošle godine radio na rekonstrukciji brojnih putnih pravaca u ovom gradu i jugozapadnoj Srbiji, ostvarivši ukupne poslovne prihode veće od 5,19 milijardi dinara, odnosno, preko 45 miliona eura.

Ta firma posluje kao društvo sa ograničenom odgovornošću, a od početka 2020. godine je u vlasništvu Građevinske kompanije “Inkop” iz Ćuprije, čiji su vlasnici kontroverzni biznismeni Milan Radoičić, Zvonko i Žarko Veselinović.

Čitaj još:   DA, DA: Žene ne hrču ništa manje od muškaraca...

Najveću neto dobit u prošloj godini ostvario je “Ziđin majning” iz Bora čiji je čist profit iznosio 34,36 milijardi dinara.

Više vijesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku

BONUS VIDEO: ”Novi Pazar- put” proslavio jubilej- 60 godina uspešnog poslovanja

izvor Danas.rs

Uhapšen specijalni tužilac Čađenović iz slučaja ”Državni udar” u CRNOJ GORI…

Po nalogu Specijalnog tužilaštva jutros 9. decembra je u Podgorici Read more