IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VLAŽNI SNOVI NEPISMENOG JOKA: Vjerujem da će ova vlada potpisati ulazak Crne Gore u Otvoreni Balkan… (foto)

Osim što je kao jedan od najnesposobnijih ministara u propaloj tehničkoj vladi doveo svoj resor u stanje haosa, Joković je izgleda potpuno neupućen u politička zbivanja u Evropi.

Potpredsjednik propale Vlade bez podrške u tehničkom mandatu, ministar poljoprivrede i lider ispodcenzusnog SNP- a Vladimir Joković poručio je na pres konferenciji da će se zalagati da se popis održava svakih 10 godina.

“I zakon o nezakonito stečenoj imovini će se naći uskoro u Skupštini. To je još jedno obećanje koje SNP ispunjava”.

Kako je rekao o pitanju Otvorenog Balkana se raspravlja u Vladi.

”O tome nam je Šarl Mišel rekao da je to optimalno rješenje i dopuna Berlinskog procesa. Vjerujem da će ova vlada potpisati ulazak Crne Gore u Otvoreni Balkan”, kazao je Joković opisujući očigledno svoje vlažne političke snove.

Osim što je kao jedan od najnesposobnijih ministara u propaloj tehničkoj vladi doveo svoj resor u stanje haosa, Joković je izgleda potpuno neupućen u politička zbivanja u Evropi.

Nakon sastanka premijera zemalja Zapadnog Balkana u Berlinu 3. novembra dat je veliki podstrek Berlinskom procesu što je označilo smrt Otvorenom Balkanu. Ovaj propali velikodržavni projekat stoga guraju samo Joković i njegovi saborci Dritan Abazović i Aleksandar Vučić.

Čitaj još:   IVAN Vuković: Ako parlament legitimiše gaženje Ustava to je RECEPT ZA KATASTROFU...

Joković se, kako je kazao, zalaže za četiri sudije Ustavnog suda.

“Ne možemo ući u druge izbore, jer nemamo efektivan Ustavni sud i nemamo formirane nove lokalne vlasti”, dodaje.

“Evropa sad traži izbore i to mi je logično, ali me čudi da neko kao DPS, ko je doživio fijasko traži izbore”, kaže Joković. Navodi da je razočaran onim što se dešava u Šavniku, te da dati uvijek podršku da se ne dozvoli da glasaju oni koji su se samo prijavili.“

Zalagaću se da samo oni koji su glasali 30. avgusta u Šavniku, i sada imaju pravo glasa”.Naveo je i da se Vlada bori protiv eksploatacije šljunka.

izvor: aktuelno.me

PLJEVLJA: Danas saslušanja Šavničana zbog ometanja izbora…

U pljevaljskom Tužilaštvu danas će biti saslušano više osoba, žitelja Read more

Uhapšen specijalni tužilac Čađenović iz slučaja ”Državni udar” u CRNOJ GORI…

Po nalogu Specijalnog tužilaštva jutros 9. decembra je u Podgorici Read more