IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKI SKANDAL U HRVATSKOJ VOJSCI: USKOK u akciji, istražuju se VOJNI ŠPIJUNI… (foto, video)

USKOK je upao u vojno- obavještajnu agenciju koju mjesecima trese skandal zbog nezakonitog trošenja državnog novca, javljaju hrvatski mediji.

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, četvrtak 24- XI- 00: 24… VELIKI SKANDAL U HRVATSKOJ VOJSCI: USKOK u akciji, istražuju se VOJNI ŠPIJUNI… (foto, video)

USKOK upao u Vojnu sigurnosno- obavještajnu agenciju, istražuju se vojni špijuni koji su i dalje u sustavu…

  • Tužitelji su se uključili u slučaj mjesecima nakon što je Ured Vijeća za nacionalnu sigurnost upozorio da se na ovoj adresi ozbiljno krši zakon, a novac vojne agencije nezakonito troši”, izvijestila je reporterka Nove TV.

Iznos od dva miliona kuna koji su, prema sumnjama, vojni špijuni pronevjerili nije i konačan. Riječ je o novcu za službena putovanja i zadaće u misijama u Poljskoj, Libanonu, Litvi… Dio su pospremali u svoje džepove.

  • Možemo vas izvijestiti kako se Vojna sigurnosno-obavještajna agencija očitovala da zbog zakonskih ograničenja nije u mogućnosti odgovoriti na pitanja koja ste postavili”, poručili su iz MORH-a za Novu TV…
Čitaj još:   MJESEC DANA KRVAVOGA PLAČA– NA CETINJU DANAS NAJGLASNIJA TIŠINA...

Iznos od dva milijuna kuna koji su, prema sumnjama, vojni špijuni pronevjerili nije i konačan. Riječ je o novcu za službena putovanja i zadaće u misijama u Poljskoj, Libanonu, Litvi… Dio su pospremali u svoje džepove.

“Definitivno ima kaznene odgovornosti. Jer ako je nestao novac, to je kaznena odgovornost. Vidljivo je da je stvar ozbiljna jer je i DORH ušao i radi se jedna financijska forenzika”, rekao je Siniša Hajdaš Dončić iz Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost.

BONUS VIDEO- OS BiH: “Dan otvorenih vrata” u Dubravama– Stabilna sigurnosna situacija u BiH 23.11.2022.

izvor Hayat.ba

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more