IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Ivan Ivanović povrijeđen, emisije otkazane: Voditelj se oglasio zvaničnim saopštenjem… (foto)

Poruke podrške stižu sa svih strana: Ivan Ivanović otkazao sve emisije zbog zdravstvenih problema. Popularni voditelj saopštio je da se njegova emisija „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ do daljeg otkazuje…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, petak 25- XI- 08: 24… Ivan Ivanović povrijeđen, emisije otkazane: Voditelj se oglasio zvaničnim saopštenjem… (foto)

Ivan Ivanović zabrinuo je javnost današnjom objavom na Instagramu. Popularni voditelj saopštio je da se njegova emisija „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ do daljeg otkazuje.

“Ćao svima, samo da vas obavijestim da ove i sljedeće nedjelje neće biti emisije zbog moje povrede. Nadam se oporavku i povratku na ekrane početkom decembra”, napisao je Ivan IVANOVIĆ.

Ivan Ivanović nije želio da otkrije o čemu je tačno riječ, a prijatelji sa popularne društvene mreže poželjeli su mu brz oporavak i uputili poruke podrške.

Čitaj još:   MALJEM PO CRNOJ GORI- NEGO ŠTO...

Da je povređen Ivan Ivanović i to dosta ozbiljno doznalo se po objavi voditelja na „Instagram“ profilu. Naime, autor emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ obavestio je one koji ga prate, samim tim i medije i širu javnost da je doživeo nezgodu zbog koje će morati da otkaže dalje emisije.

– Ćao svima, samo da vas obavestim da ove i sledeće nedelje neće biti emisije, zbog moje povrede. Nadam se oporavku i povratku na ekrane početkom decembra. Pozdrav – napisao je Ivanović kratko.

Iako je poručio da se oseća dobro da je povreda sanirana na vreme te da je sada samo pitanje dana kada će se osetiti dovoljno vitalno da nastavi da radi voditelj je ovom objavom zabrinuo sve svoje fanove, koji su odmah savetima priskočili upomoć.

Povređen Ivan Ivanović okružen je porodicom, što mu mnogo znači. Njegova ćerke Staša i Lola, kako i supruga su uz njega, što je već dovoljno lekovito po voditeljka, koji nestrpljivo čeka da ponovo zasmeje publiku.

Čitaj još:   VUČIĆ PRITISNUT UZ ZID: Povukao neočekivan potez- "Razgovaramo sa Rusima o...!" (foto, video)

izvor CdM.me

Milutin CEROVIĆ: Srpski DESPOT i gaulajter u pohodu na Crnu Goru… (foto)

Zašto se trenutni srpski autokrata toliko ostrvio na Crnu Goru? Read more

VIC DANA Što se to šapće tokom seksa kod nas i oko nas? (foto)

Šta se dogodi kad se malo usporedi što govore žene Read more

Dnevni horoskop za 5. decembar 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more