IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DIJASPORA će organizovati protest ispred Skupštine: „Najbezbjednija je zemlja koju narod Crne Gore čuva”

Dijaspora iz Hannovera, Berlina, Hamburga, Münchena, Stuttgarta, Frankfurta, Dortmunda, Kassela i ostalih gradova Njemačke đe žive naši građani, obratili su se javnosti povodom sveukupne političke i bezbjednosne situacije u Crnoj Gori. Najavili su i organizovanje protest ispred Skupštine Crne Gore 28. decembra.

Njihovo obraćanje prenosimo u cjelosti:

Poštovane, dame i gospodo, poslije skoro dvije godine urušavanja, terorisanja i anarhije koja se sprovodi nad akademskim građanima i milenijumske Evropske Crne Gore od strane aktuelne vlasti ,želimo ovim putem poslati jasnu poruku aktuelnoj odlazećoj vlasti i aktuelnom odlazećem predsjedniku vlade da prestanu da budu ,,šegrti” onih jahača kojima su na isti nacin početkom 90-tih orkestrirali krvoproliće na prostorima SFRJ.

Mi, dijaspora sa Zapada koji smo isti ,,protjerani” sa naših ognjišta, upravo od onih kojima su, trenutnim vođama SRB i CG, isti bili uzori tada i sada, nećemo dozvoliti da nam isti urušavaju našu Crnu Goru.

Čitaj još:   TRAGEDIJA: Požar progutao starački dom u našem okruženju, stradali štićenici „nisu imali nikakvih šansi…“ (foto i video)

Mi i sva ukupna dijaspora Crne Gore koja nas trenutno ima cc 73.000 želimo se pridružiti svim srcem u odbrani naše jedne i jedine suverene Evropske Crne Gore.

Zbog zabrinjavajuće bezbjednosne situacije koja se odvija u našoj Crnoj Gori izazvala je potpuno ujedinjenje cijele dijaspore koja će krajem decembra tačnije, 28.12.2022. organizovati mirni protest đe će sva dijaspora biti na jednoj adresi, a to je Plato Skupštine Crne Gore đe ćemo se okupiti u odbrani države.

Ovim želimo još jednom uputiti apel odlazećoj vlasti da prestanu slijediti kvislinge i izdajnike i one koji su poraženi 1945.

Poručujemo im na kraju da slijede riječi jednog maršala: ,,Najbezbjednija je zemlja koju narod Crne Gore čuva”

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more