IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KAĆUŠA Krsmanović: DRITANE Abazoviću, džaba vam spiskovi nepodobnih, Džaba vam prijetnje…

Novinarka Pobjede Kaćuša Krsmanović poručila je sa večerašnjeg skupa da se građanski aktivisti i novinari, među kojima je ona, a koje su u BIRN- ovoj analizi označeni kao ekstreministi, nijesu uplašili i da ih ne mogu ućutkati.

“Dobro veče, nepokorna Crna Goro! Dobro veče, građanke i građani koji evo duže od dvije godine stojite na braniku ponovo nam zarobljene države. Ima nas”, poručila je na početku govora Krsmanović.

Ona je rekla da “nas ima da odbranimo Ustav, urušeni ugled Crne Gore, uništene institucije”.

“Ima nas da branimo i odbranimo naše pravo da dignemo glas u odbranu građanske Crne Gore”, naglasila je Kramsnović.

Krsmanović je kazala da je tu da poruči odlazećem premijeru Dritanu Abazoviću i onima koji su mu dali zadatak da Crnu Goru vrati pod srpsku čizmu i ruski uticaj.

“Neće moći”, poručila je Krsmanović.

Tu je, kako ističe, da kaže jasno onima koji hoće da nas natjeraju da ćutimo – “neće moći dok ima nas”.

Čitaj još:   Da li je ovo NAJVEĆA SRPSKA BRUKA: HULIGANI UKRALI SPOMEN PLOČU MEŠE SELIMOVIĆA...

“A ima nas. I biće nas. Abazoviću, džaba vam spiskovi nepodobnih. Džaba vam prijetnje, džaba vam medijska posluga. Nas devetoro– Predrag Vušurović, Nebojša Mrvaljević, Tanja Knežević- Perišić, Draško Didi Martinović, Aleksandar Saša Zeković, Maja Miličković, Tijana Lopičić, Tanja Pavićević i ja– koje ste sada targetirali kako biste nas diskreditovali– i ostali za koje spremate spiskove za medijski i politički odstrijel– poručujemo: nijesmo se uplašili. I nećemo nikada ćutati. Naša dužnost, kao slobodnih ljudi, je da dižemo glas”, naglasila je Krsmanović.

Ima nas, poručuje ona, da odlučno i nepokolebljivo kažemo: “Dosta je”.

“Crna Gora je naša svetinja. Naš dom i naša država. I nijesmo mi radikalne desničarke i desničari, ekstremistkinje i ekstremisti. Mi smo dostojanstveni i dostojni stubovi ove zemlje. Nećete nas satrijeti i utrijeti”, poručila je Krsmanović.

izvor: gradski.me

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   SENAD Pećanin: Brine uvjerenost siledžija da rezultati zbora znače „zeleno  svjetlo“ za NEKAŽNJENO ŠIRENJE NACIONALISTIČKE I VJERSKE MRŽNJE... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more