IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Prva samostalna izložba IRFANA LIČINE

Irfan Ličina i ako je relativno mlad postigao je zapažene rezultate u svetu fotografije. Skupio je dovoljno hrabrosti i na srecu svih onih koji vole i kojima je fotografija u srcu napravio je svoju prvu samostalnu izlozbu.

Mesto izlozbe mozda malo neobicno ali poznavajuci ovog divnog coveka i njegov nacin rada znam da ce opravdati zašto se baš opredelio da mu izlozba bude u subotu 3. decembra u Alternativnom Kulturnom Centru ” Vrt 369 ” koji se nalazi u mestu Vojniće u blizini manastira Đurđevi Stupovi.

Početak otvaranja izložbe je u 15 časova istog dana kako nam rece Ličina ovo je : ” Izložba fotografija sačinjena od 25 odabranih fotografija iz serije ” MI ” koja je nastala kao produkt dugogodišnjeg rada a koja govori o Novom Pazaru, životu i ljudima u njemu…

İzložba je 2018 godine najpre izlagana u Caffe Galeriji ” Malabar ” na Novom Beogradu, a nakon 4 godine sa izmenjenim fotografijama biće predstavljena ljubiteljima fotografije i umetnosti uopšte u Novom Pazaru.

Čitaj još:   PRVI RADNI DAN U NEDELJI OPASAN ZA SRCE...

Sve fotografije su urađene u crno beloj tehnici, a na izložbi će biti predstavljen 21 rad formata 29.7 x 42.0 i četiri fotografije velikog formata.”

Siguran sam da cemo uživati u fotografijama koje je ovaj daroviti majstor svog zanata napravio na svoj jedinstven nacin i onako od meraka i za svoju dušu

Autor: Senad Senko Župljanin

izvor: http://ibalkan.net

ALEKSANDRA Vuković: Politički trabant Dritan Abazović pokazao svoju intelektualnu ograničenost… (foto, video)

Policijski skandal u slučaju poslanice DPS- a Nele Savković Vukčević pokazao je, Read more

Dnevni horoskop za 31. januar 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more