IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Policija podneće krivične prijave protiv tinejdžera zbog sumnje na brutalnu tuču… (foto)

Srednjoškolac M.C. (14) brutalno je pretučen u blizini Osnovne škole “Meša Selimović”, a novopazarska policija će podneti krivične prijave protiv petorice petnaestogodišnjaka zbog sumnje da su ga tukli…

NOVI PAZAR: Sandžak. Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 01- XII- 00- 24… NOVI PAZAR: Policija podneće krivične prijave protiv tinejdžera zbog sumnje na brutalnu tuču… (foto)

Protiv dvojice će, po nalogu Višeg tužilaštva biti podnete krivične prijave za tešku telesnu povredu, a trojice zbog učestvovanja u tuči.

Njih petorica se sumnjiče da su, sa jednim trinaestogodišnjakom, u nedelju popodne, u dvorištu jedne osnovne škole u Novom Pazaru, nakon svađe, napali četrnaestogodišnjaka, a dvojica od njih da su ga teško povredili”, navodi se u saopštenju Policijske uprave, uz podatak da je o svemu obavešten Centar za socijalni rad.

Pretučeni dječak zadobio je povrede jagodične kosti i vilice, a posle hirurške intervencije u Opštoj bolnici Novi Pazar pušten je na kućno liječenje.

Čitaj još:   NAKON MASOVNOG HAPŠENJE U NOVOM PAZARU: Zaplijenjeno oko 5 kg droge, pogledajte akciju...(video)

Njegov otac A.C. rekao je da je on napadnut dok je čekao taksi u blizini Osnovne škole “Meša Selimović”, u čijoj fiskulturnoj Sali je ranije odgledao košarkašku utakmicu u kojoj su nastupili njegovi drugari.

Iz Osnovne škole “Meša Selimović” su izrazili žaljenje što je došlo do incidenta, uz objašnjenje da u tuči nisu učestvovali njihovi učenici, već djeca koja su posmatrala utakmicu odigranu u fiskulturnoj sali koju daju na korišćenje sportskim kolektivima.

Dodali su i da je do tuče došlo u nedelju, kada škola ne radi, te da su policiji prosledili snimke sa video nadzora.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

izvor Danas.rs

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more