IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKA Drama u Goraždu: Predstavio se kao prodavač računara i nožem isjekao braću Azela i Ajdina Halilović… (foto)

ZA NAPADAČEM SE TRAGA: Danas se u Goraždu dešavala prava drama, kada je jedna osoba nožem napala dvojicu muškaraca, nanijevši pri tome jednom od njih teške tjelesne povrede opasne po život…

GORAŽDE: BiH, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 01- XII- 21: 24… VELIKA Drama u Goraždu: Predstavio se kao prodavač računara i nožem isjekao isjekao braću Azela i Ajdina Halilović… (foto)

Kako printani mediji saznaju iz pouzdanih izvora, sve se odigralo danas oko 18 sati u ulici 16. Muslimanska brigada u Goraždu.

“NN lice je pozvonilo na vrata porodične kuće u kojoj žive braća Azel i Ajdin Halilović. Kada je mlađi brat Ajdin (2002. godište) otvorio vrata NN lice se predstavilo kao prodavač računarske opreme. Ajdin je pozvao brata i nakon toga su napadnuti nožem”, kaže naš izvor.

Kako nam je ispričao, mlađi brat zadobio je lakše povrede u vidu posjekotine na natkoljenici i otpušten je na kućno liječenje.

Čitaj još:   Kralj Mohamed VI i Papa Franjo traže zaštitu Jerusalima...

“Stariji brat zadobio je teške tjelesne povrede, presječene su mu arterije na ruci i dobio je ubodnu ranu u predjelu ramena”, dodaje naš izvor.

Naveo je da su braća uspjela nekako zatvoriti vrata kuće, no napadač je tada izvadio pištolj.

“Počeo je prijetiti i lupati pištoljem po vratima, no braća su tada pozvala policiju nakon čega je napadač pobjegao udaljivši se u nepoznatom pravcu”, ističe naš izvor.

Kako saznajemo, za napadačem je pokrenuta opsežna potraga, a kompletan sektor policije je na terenu.

“Obaviještene su i okolne stanice. Za napadačem koji, prema opisu, ima plavu kosu i visine je između 180 i 185 centimetara intenzivno se traga. On se sumnjiči za krivično djelo ‘pokušaj ubistva'”, zaključuje naš izvor.

izvor Klix.ba