IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Drama u Crnoj Gori: BAČENA BOMBA NA KUĆU NAČELNIKA ISTRAŽNOG ZATVORA, nema povrijeđenih… (foto)

Napadač nije uspIo da prebaci eksploziv preko ograde…

SPUŽ: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, petak, 02- XII- 00: 44… Drama u Crnoj Gori: BAČENA BOMBA NA KUĆU NAČELNIKA ISTRAŽNOG ZATVORA, nema povrijeđenih… (foto)

U blizini ograde kuće načelnika Istražnog zatvora Predraga Spasojevića koja se nalazi u Spužu večeras je bačena eksplozivna naprava, saopšteno je nezvanično printanim medijima iz policije.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, nema oštećenja na samoj kući jer ima zid oko nje. Bomba je ošetila samo spoljašnji dio zida koji je opasava. Napadač, kako se saznaje, nije uspeo prebaciti eksplozivnu napravu preko zida.

“Nema povrijeđenih lica, a na imovini Spasojevića za sada nije konstatovana materijalna šteta”, kazao je izvor CdM- a iz policije.

Policija je na licu mesta, a po nalogu tužioca i u prisustvu veštaka obavlja se uviđaj.

Čitaj još:   VUČIĆ UZNEMIREN, STAVLJA BEOGRAD U POTPUNI KARANTIN

Nema povređenih osoba, a na imovini Spasojevića za sada nije konstatovana materijalna šteta. U toku su dalje izviđajne radnje u vezi ovog događaja , saopšteno je nezvanično portalu Dan.

Policija je na licu mjesta, a po nalogu tužioca i u prisustvu vještaka vrši se uviđaj.

“U toku su dalje izviđajne radnje u vezi ovog događaja”, navode iz policije.

izvor agencije.me

NE PAMTI SE OVAKVA TRAGEDIJA- OTAC I SIN ZBOG KOJIH JE BOSNA ZAVIJENA U CRNO: Jeziva sudbina, saznao da mu je dijete UBIJENO U KUĆI, odmah mu pozlilo… (foto, video)

Porodicu Kaltak ova užasna sudbina zavila je u crno, a Read more

Čitaj još:   Jakša Šćekić: Kohabitacija u Crnoj Gori pretvorena u rat, vanredni parlamentarni izbori neminovni... (foto)
GORDANA Đurović: Stav svih ministara EU da je CRNA GORA veliko razočaranje… (foto)

Izjava ministarke vanjskih poslova Slovenije Tanje Fajon da je Crna Gora „rak Read more