IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO: Kad se pojavio snimak sa kamere, lopovi se vratili u Silver shop zlatare i predali nazad ukradene lančiće… (foto, video)

Kako se navodi, ukrali su pet komada lančića na način da su zbunili vlasnika objekta a zatim iskoristili trenutak nepažnje, no sve su zabilježile nadzorne kamere…

SARAJEVO: Regija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 16- XII- 11- 24… SARAJEVO: Kad se pojavio snimak sa kamere, lopovi se vratili u Silver shop zlatare i predali nazad ukradene lančiće… (foto, video)

Kao da se ne dešava krađa, nepoznati muškarac i jedna ženska osoba prošle subote oko 13: 30 sati ukrali su veću količinu nakita iz Silver shop zlatare koja se nalazi u tržnom centru Merkur.

Kako se navodi, par je ukrao pet komada srebrenih lančića na način da su zbunili vlasnika objekta a zatim iskoristili trenutak nepažnje, no sve su zabilježile nadzorne kamere.

Nakon što je snimak kamere pojavio se u medijima, muškarac se vratio u trgovinu i vratio ukradene lančiće.

Čitaj još:   UHAPŠEN DILER IZ NOVOG PAZARA zbog trgovine narkoticima

Moguće da čovjek i nije lopov nego mu se pružila prilika i on je ukrao. Vjerovatno nije nadao da će se video objaviti i da će ga svi vidjeti.

U jutarnjim satima ulazi u radnju, i kaže Izvini, samo da vratim lančiće i ode. Vjeruj mi nisam ni ja mogao da vjerujem. Možda se prepao kad su u komentaru pisali da za svaki lančić može odgovarati do 3 mjeseca robije– izjavili su vlasnici…

Bonus video: Kradja dijamantskog prstena u zlatari Rapaport

izvor Hayat,ba