IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Detalji velike pucnjave u Zagrebu: Klasična sačekuša, Nazifa H. dočekao auto pun muškaraca… Filmske scene odvile su se pred prolaznicima… (foto)

Bila je to, kažu nam svjedoci, zapravo klasična sačekuša u kojoj je iz vatrenog oružja u stopalo ranjen 46- godišnji Nazif H. dok je izlazio iz dvorišta na ulicu, gdje ga je čekao tamni automobil pun muških osoba….

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 07- XII- 18- 44… Detalji velike pucnjave u Zagrebu: Klasična sačekuša, Nazifa H. dočekao auto pun muškaraca… Filmske scene odvile su se pred prolaznicima… (foto)

Pred nekolicinom osoba, u srijedu, nešto poslije 11 sati, u zagrebačkoj Ulici Donje Svetice odvijale su se filmske scene praćene povišenim tonovima​ i​ psovkama, piše Jutarnji.

I dok su se za ranjenog muškarca pobrinuli djelatnici Hitne pomoći, koji su ga prevezli u KB Merkur na sanaciju ozljeda, zagrebački policajci su se digli na noge te su u nepuna dva sata ušli u trag potencijalnim kršiteljima zakona T. Z. (19), R. Z. (25), R. Z. (34) i D. Z. (21), inače članovima iste obitelji.

Točnije, na području Vrbovca nakon sat vremena uhićena su dvojica muškaraca, a 20-ak minuta nakon tog prvog uhićenja lisice na ruke stavljene su drugoj dvojici na području zagrebačke Peščenice.

Čitaj još:   SAJBER NAPAD, TRAMP NAPAO IRAN: Evo gdje su ih udarili...
image

Prema dosad utvrđenom, napadači su iz vozila preko puta kuće u kojoj se nalazio oštećeni ispalili više hitaca u smjeru 46-godišnjaka, nakon čega su se udaljili u nepoznato.

Inače, nesvakidašnji obračun osoba otprije poznatih policiji odvio se u neposrednoj blizini zgrade Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

– Mislim da neki od napadača često dolaze u našu ulicu. Valjda imaju od prije neke razmirice sa susjedom i s obzirom na poslove kojima se bave možemo samo pretpostaviti o čemu se radi. Čuo sam nekoliko pucnjeva i psovanje majke, a onda je ženski glas povikao: ‘Ubiše mi ga, ubiše mi ga.

Zovite policiju, brzo Hitnu zovite‘. Prozor moje kuće gleda na drugu stranu, tako da nisam vidio sam čin pucnjave i bijega. Policija je vrlo brzo došla i ogradila veći dio ulice- kaže za Jutarnji jedan stanar te ulice.

image

izvor Slobodna Dalmacija.hr

Čitaj još:   TUGA VELIKA: Korona odnijela još jedan život– na Ahiret preselio Jusuf Bubica bivši ministar saobraćaja KS (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more