IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EKSKLUZIVNO UHAPŠENA Srpska pjevačica na aerodromu! Policija joj prišla čim je sletjela- nalazila se na potjernici, tražili je danima… (foto)

Imala sam nedavno jedan udes pa me je policija tražila na adresi i nisu mogli da me nađu. Zbog toga je raspisana potjernica– počela je da se jada pjevačica….

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 07- XII- 00- 44… EKSKLUZIVNO UHAPŠENA Srpska pjevačica na aerodromu! Policija joj prišla čim je sletjela- nalazila se na potjernici, tražili je danima… (foto)

Pjevačica Ivana Iva Bojanović, za kojom je bila raspisana potjernica, privedena je na Aerodromu “Nikola Tesla”.

– Istina je da sam imala nedavno jedan udes pa me je policija tražila na adresi i nisu mogli da me nađu. Zbog toga je raspisana poternica– počela je pevačica.

Dodaje da je potrenica raspisana prije dva dana.

– Otputovala sam u Njemačku i sada kad sam se vratila skinuli su me sa toga. Raspisana je potjernica inače prije dva dana…

Čitaj još:   ISTANBUL: AKP zatražila da se ponave izbori u gradu na Bosforu...

Sada sam u policiji na aerodromu. Čekam dva sata i najbliža je policija iz Surčina. Dolaze po mene. Nemam ozbiljan prekršaj, nisam nikoga ubila, samo nisam bila tu. Ne znam kakva je procedura. U neizvesnosti sam jer ne znam šta će da se desi. Ne znam koliko će me zadržati– rekla nam je pjevačica.

Ivana Iva Bojanović poznata je po tome što je prije nekoliko godina navodno optužila kolegu da ju je tukao, ali nije željela nikada da se detaljnije oglašava na tu temu…

izvor Objektiv.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more