IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAJNOVIJI DETALJI UBISTVA Dražena Delevića iz BERANA: Ubijeni imao KRIMILANI DOSIJE…

U pucnjavi koja se danas dogodila u okolini Beograda, u Ugrinovcima, ubijena Dražen Delević (33), državljanin Crne Gore.

Pucnjava se dogodila danas u popodnevim časovima u Ugrinovcima kada je B.T. (24) ispalio nekoliko hitaca iz pištolja u muškarca u BMW- u x6 nakon čega se sam predao policiji.

Tijelo Delevića policija je našla na zadnjem sjedištu crvenog BMW-a x6. Delević je imao podeblji kriminalni dosije među kojima je bio i optužba za šverc više od 215 kg marihaune u Srbiju iz Crne Gore. Zbog toga mu se sudilo u Višem sudu U Bijelom Polju. U Beogradu je uhapšen i zbog oružane pljačke menjačnice.

Osumnjičeni B.T. je živio u Ulici Vlade Obradovića Kamenog, u iznajmljenom stanu, a navodno je radio u Batajnici koja se bavi proizvodnjom sijalica. Pojedini mediji su prenijeli da se iza vatrenog obračuna kriju neraščišćeni računi oko ilegalnog posla sa trgovinom ljudima.

„Sretao sam tog dečka na ulici djelovao je normalno nije djelovao problematično. Znam da je vozio nekog golfa, a onda je uzeo crni pasat. Bilo nam je čudno odakle mu novac za takav automobil al nismo mnogo pitali“, ispričao je komšija za portal Nova.rs.

Čitaj još:   SONJA BISERKO: Vučić će morati da bira između PUTINA I ZAPADA... (foto)

U februaru prošle godine, policijski inspektori Drugog odjeljenja beogradske kriminalističke policije su u saradnji sa PU Novi Pazar, uhapsili su braću Dražena i Dalibora D., državljane Crne Gore iz Berana i Anju Z, državljanku BiH, zbog sumnje da su uz prijetnju pištoljem oteli 3.860 eura iz mjenjačnice u Balkanskoj ulici u centru Beograda.

Dražen D. je poznat i kao osoba koja je u februaru 2016. sa Berancem J. M.(36) brutalno prebio svoju bivšu taštu, Budvanku J. Lj. i oteo joj 2.000 eura. Njima su pomogle još dvije, a Dražen je prethodno organizovao grupu muškaraca, te sačekao taštu dok je odlazila na posao, znajući da u torbi sa sobom nosi novac.

Oni su je presreli i nanijeli joj teške tjelesne povrede, a nesreća žena je od udaraca pala u nesvjest, dok je Dražen uzeo njenu torbu. Prolaznici koji su primetili njeno tijelo kako leži, pozvali su odmah policiju, a Dražen je ubrzo uhapšen, dok se J. M. nalazi u bjekstvu.

izvor: standard.me

Noćni vukovi: Putinovi ”ANĐELI” pružaju korijenje u regionu… (foto)

Pod krinkom kulturnog, humanitarnog ili nekog drugog rada umotanog u Read more

PAZARAC Amar Čorović će glumiti DŽEJA u filmu o njegovom životu…

Život Džeja Ramadanovskog uskoro će biti pretočen u seriju! Kako Read more