IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Na Ahiret preselio ENVER Pajazetović: MISTERIOZNA SMRT POTRESA BIH, STIGLO VOZILO BEZ MEDICINSKOG OSOBLJA?


Vijest o smrti 35- godišnjeg Envera Pajazetovića šokirala je građane Velike Kladuše.Prema nezvaničnim informacijama, noć kada je preselio na ahiret Enver dva puta je pozivana Hitna pomoć, ali navodno njihova reakcija je izostala

Na društvenim mrežama pokrenule su se razne spekulacije o tome kada, kako i zašto je preminuo ovaj muškarac, a mnogi krive doktorice u Domu zdravlja Velika Kladuša.

Povodom svega oglasila se sestra Envera Pajazetovića koja je putem društvenih mreža najavila krivičnu prijavu protiv doktorice Amre Zulić.

Prema nezvaničnim informacijama, noć kada je preminuo Enver Pajazetović dva puta je pozivana Hitna pomoć, ali navodno njihova reakcija je izostala.

Prema tvrdnjama drugih medija, prvi put kad su pozvani, nisu ni došli na lice mjesta. Prvo je došla policijska patrola Policijske stanice Velika Kladuša koja je, uvidjevši da Hitna pomoć još uvijek nije stigla, navodno naknadno pozvala Dom zdravlja Velika Kladuša i tražila da pošalju hitnu, na šta su iz Doma zdravlja odgovorili da su uputili vozilo.

Čitaj još:   DANIJEL Živković: Dijelim bol s porodicama nastradalih, a povrijeđenima želim brz i uspješan oporavak... (foto, video)

Da stvar bude gora, nakon određenog vremena na adresu je stiglo vozilo Hitne pomoći, ali bez medicinskog osoblja. Naime, na adresu je stigao samo vozač, prenosi dijasporainfo.

izvor: hajat.ba-avaz.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

SAMO DA NAM BUDE VEDRO! Očekuje nas fenomenalan NEBESKI SPEKTAKL!!!

Kiša takozvanih Perseida, odnosno meteorskih rojeva, specifična je po meteorima Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more