IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Uhapšen Cetinjanin, vjerovao da ima ista prava kao DRITAN Abazović: “Kad on može to da izjavi, mogu i ja ovo”

Vujačić je naglasio kako ga je na citiranu objavu motivisala i činjenica da je istu takvu izjavu dao odlazeći premijer Dritan Abazović 24. septembra ove godine: “Smrt DPS, Milu Đukanoviću i DPS- ovcima

Cetinjanin Zoran Vujačić, nastanjen u Podgorici, uhapšen je zbog toga što je na svom Facebook profilu objavio parolu “Smrt uri i urašima” saznaje Antena M.

Prema saznanjima Antene M, Vujačića je privela policija u Herceg Novom koja ga je sačekala na graničnom prelazu Debeli brijeg, prilikom povratka iz Hrvatske.

U izjavu policiji on je potvrdio vjerodostojnost te objave i Facebook profila i pojasnio da je napisao revoltiran zbog bacanja dimnih bombi ispred Skupštine Crne Gore, u ponedjeljak veče. Pojasnio je da ga je to asociralo na dešavanja na Belvederu 5. septembra prošle godine, kojima je prisustvovao, kada je policija protiv demonstranata upotrijebila suzavac, šok bombe i gumene metke.

Vujačić je naglasio kako ga je na citiranu objavu motivisala i činjenica da je istu takvu izjavu dao odlazeći premijer Dritan Abazović 24. septembra ove godine: “Smrt DPS, Milu Đukanoviću i DPS-ovcima”.

Čitaj još:   NESREĆA KOD LEPTOKARIJE : AUTOBUS PUN SRPSKIH PUTNIKA ZAPALIO SE I IZGORIO U GRČKOJ... (zastrašujuće fotke)

“Kad on može to da izjavi, mogu i ja ovo.”, izjavio je Vujačić hercegnovskoj policiji.

Vujačić je objasnio da je njegova objava “usmjerena u političkom smislu, a ne u bilo kom drugom i ista je bila usmjerena prema političkoj partiji Ura, a ne bilo kojem pojedincu u partiji.”

Prijatelji uhapšenog Vujačića koji su se obratili Anteni M tvrde da je on na putu prema Podgorici ili je možda već stigao u CB ili tužilaštvo i da su ga “u štafeti” prevozile novska, nikšićka i danilovgradska policija.

Inače, Vujačić je objasnio da je objavu na Facebook postavio dok se nalazio na službenom putu u Hrvatskoj, u okolini Ogulina, dok je “šleperom” prevozio mandarine za Zagreb. U povratku, već je bio spreman policijski doček i procesuiranje.

izvor: antenam.me

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more