IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RAZBIJEN SRPSKO- HRVATSKI NARKO KLAN: Među uhapšenim u Atini i ratni zločinac iz Srbije, početkom ove godine boravio u Srebrenici… (foto, video)

Grčka policija danas je saopštila da je u Atini uhapsila 11 članova srpsko- hrvatskog kartela, te im zaplijenila drogu, novac, oružje, eksploziv i materijal za proizvodnju eksploziva…

ATINA: Svijet, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 15- XII- 19- 34… RAZBIJEN SRPSKO- HRVATSKI NARKO KLAN: Među uhapšenim u Atini i ratni zločinac iz Srbije početkom ove godine boravio u Srebrenici… (foto, video)

Među narko- dilerima uhapšenim u Atini su okviru velike akcije zbog šverca droge vrijedne više od 250.000 eura, saopštila je grčka policija. 

Na spisku osumnjičenih našla su se i dva nastavnika jedne osnovne škole u Atini, a tamošnji mediji, pozivajući se na saopštenja policije, naveli su da je među uhapšenima i izuzetno opasan muškarac visok 2 metra, te da su ga ranije teretili za ratne zločine.

Uhapšen ratni zločinac Saša Cvjetan

Među uhapšenim članovima srpsko-hrvatskog klana u Atini nalazi se i osuđeni ratni zločinac Saša Cvjetan, član ozloglašene jedinice “Škorpioni”.

Čitaj još:   ZA TRI DECENIJE Čovječanstvo će ratovati isklučivo za pijaću vodu?

On je osuđen za ubistvo 14 članova albanske porodice Bogujevci u Podujevu 1999. godine. Zbog tog ratnog zločina, osuđen je na 20 godina zatvora, ali je pušten na slobodu u martu 2018. godine, prije punog isteka zatvorske kazne.

On je robijao u zatvorima u Beogradu i Sremskoj Mitrovici, a izašao je na slobodu 3 i po godine pre isteka pune kazne.

Paravojna jedinica “Škorpioni” učestvovala je u strijeljanju srebreničkih mladića i dječaka tokom vršenja genocida.

Tada je nastao i poznati snimak strijeljanja na Trnovu gdje su Škorpioni dovezli u kamionima bošnjačke civile. Sve su to snimali kamerom, a snimci su kasnije korišteni kao dokazni materijal na suđenju u Hagu i na sudu u Beogradu.

izvor (SB)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more