Crna Gora

ANDRIJA Popović: Dan oslobođenja Podgorice svijetli simbol slavne tradicije…

Građanima i građankama Podgorice, gradonačelniku Ivanu Vukoviću, predsjedniku Skupštine Đorđu Suhihu i odbornicima u svoje lično i u ime Liberalne partije Crne Gore čestitam 19. decembar Dan Grada Podgorice, kazao je predsjednik LP- a, Andrija Popović

Građanima i građankama Podgorice, gradonačelniku Ivanu Vukoviću, predsjedniku Skupštine Đorđu Suhihu i odbornicima u svoje lično i u ime Liberalne partije Crne Gore čestitam 19. decembar Dan Grada Podgorice, kazao je predsjednik LP- a, Andrija Popović. 

Prema njegovim riječima, Dan oslobođenja Podgorice i danas je svijetli simbol slavne tradicije koju ovaj grad, na raskršću različitih civilizacija i kultura, baštini u svakom vremenu, sa idejom stalne borbe za pravo, čast i slobodu, i baštinjenje svih različitosti koje je Podgorica uvijek prihvatala kao najveće bogatstvo.

“Podgorica je danas moderan grad u kojem ima mjesta za sve, grad koji je generator napretka, ekonomski, obrazovni, kulturni i ukupno savremeni centar naše države. Velike šanse i perspektiva koju Podgorica nudi sve više privlači mlade ljude, preduzetnike i investitore i strance u ovaj grad i čini kvalitet života građana stalno boljim a standard života većim”, mkazao je Popović u čestitki.

On je ocijenio da je , Glavni grad “definitivno”, razvijajući se decenijama kao ozbiljna metropola, danas najljepše lice Crne Gore i pogondski motor koji usmjerava razvoj države u najboljem interesu svih građana i građanki.

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Dnevni horoskop za 10. maj 202. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan nervozan,…

37 minuta ago

JESU LI NA BHRT- u UOPŠTE SVJESNI ŠTA SU NAPRAVILI: NAKON ODLUKE SUDA FTV ponovo počela emitovati program… (foto, video)

BELMIN Karamehmedović potpisao odluku, pušten program... SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 08, 05. 2024… 20:…

1 sat ago

JOŠ JEDNO JEZIVO UBISTVO: Muž ubio suprugu u Gradačcu, zatim počinio samoubistvo u Srebreniku?! (foto)

Danas je u Gradačcu pronađeno beživotno tijelo jedne ženske osobe za koju se vjeruje da…

1 sat ago

UŽAS u Srbiji: UČENIK PRETUKAO PROFESORA- Izbacio ga sa časa, ovaj mu razbio nos… (foto)

Bivši učenik Tehničke škole "9.maj" iz Bačke Palanke (Srbija), B.M., fizički je danas napao profesora…

2 sata ago

JELENA Karleuša uputila “izvinjenje” nakon izjave o Crnoj Gori: Nismo braća… (foto)

Nastup srpske pjevačice u Podgorici otkazan zbog govora mržnje... PODGORICA- BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda,…

8 sati ago

PODGORICA: Prekinuta sjednica Skupštine CRNE GORE, obezbjeđenje reagovalo zbog verbalnog sukoba VASILIJA Čarapića i NERMINA Abdića… (foto, video)

Prema našim nezvaničnim saznanjima, sjutra će, uoči premijerskog sata, biti održan kolegijum na kojem će…

8 sati ago

This website uses cookies.