IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Grupa građana CETINJA: Ne mirimo se s okupacijom države i zatvaranjem u Vučićeve torine srpskog sveta…

Kao i svaki put dosad, i śutra će Cetinjani biti na protestu u Podgorici da pokažu da se “ne mirimo s okupacijom države i njenih institucija, sa zatvaranjem u Vučićeve torine Srpskoga sveta koji je zamišljen kao logor za Crnogorce i ostale nesrbe”.

“Crnom Gorom danas vlada Aleksandar Vučić preko crnogorskih izroda iz Ure. Dritan Abazović bi i u političkom smislu bio ništa kao što je to u ljudskom smislu da mu podršku u Skupštini i Vladi ne pružaju njegovi partijski poslušnici koji rade na nestanku Crne Gore.

Śutra će ispred Skupštine Crne Gore biti ne samo Cetinjani i Crnogorci no i pripadnici drugih gradova i nacionalnih zajednica u Crnoj Gori.

Naš zajednički otpor mora biti obaveza našim političkim predstavnicima da uđu u najoštriju političku konfrontaciju s izrodima i izdajnicima, prije svega da napušte sve Vladine institucije i zahtijevaju međunarodnu arbitražu i pomoć od onih koji bi svu Crnu Goru da pretvore u haos kakav su stvorili u Šavniku. Vidimo se śutra u Podgorici u 19h”, poručili su.

izvor: agencije

Čitaj još:   Belveder, godinu poslije- BUĐENJE ILI...
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more