IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Osmi dan potrage završen bez uspjeha: Spasioci i građani tragaju za BOJANOM Gardaševićem- Nastavak sjutra… (foto)

Pripradnici Regionalnog ronilačkog centra, podgorički vatrogasci i građani i danas su pretraživali korito i priobalje rijeke Morače, u potrazi za nestalim Bojanom Gardaševićem.

“Danas su tri naša tima pretraživala Kolovrat i dio korita kod Botuna. Morača je i dalje veoma brza, ali se je vidljivost bolja iz dana u dan”, kazao je za Portal Analitika Danilo Mijajlović iz Regionalnog ronilačkog centra .

Mijajlović je istakao da će potragu nastaviti i sjutra. 

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja pretraživali su dio od Botuna pa nizvodno, prema Skadarskom jezeru. A i danas su vatrogascima i roniocima pomagali i brojni građani. 

“I danas su se građani samoinicijativno organizovali, podijelili u grupe i pretraživali su priobalje”, kazao je za Portal Analitika komandir Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada, Goran Janković. 

Čitaj još:   JAKOV Milatović: Odluka DRITANA Abazovića da ide u Njujork unosi zabunu, ne doprinosi ozbiljnosti diplomatskog predstavljanja Crne Gore... (foto)

Trideset jednogodišnji Boris Gardašević sa Cetinja nestao je u 18. decembra. Gardašević je visok 194 cm, srednje građe, ima smeđu kosu, plave oči i nosi naočare za vid.

On je u nedjelju izašao oko 13 sati iz kuće, tog dana je viđen na autobuskoj stanici u 15:30 sati na Cetinju, a kupio je kartu za Podgoricu prevoznika Elite.

izvor: analitika.me

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more