IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALEKSANDAR Bogdanović: DF uspio da stavi pod kontrolu ostatak parlamentarne većine, PALE MASKE navodnih ”boraca za integracije”…

”Radikalna desnica i njihovi obezličeni servilni partneri sada i definitivno potvrđuju da je njihov jedini cilj izolacija Crne Gore u odnosu na Zapad”

Radikalna desnica i njihovi obezličeni servilni partneri potvrdili da je njihov cilj izolacija Crne Gore u odnosu na Zapad, kazao je generalni sekretar DPS- a, Aleksandar Bogdanović.

On je ovo rekao nakon što su poslanici parlamentarne većine, njih 41, dostavili potpise predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću da mandatar za sastav 44. Vlade bude Miodrag Lekić.

“Kako smo ranije i najavili, DF je uspio da stavi pod kontrolu ostatak parlamentarne većine. Radikalna desnica i njihovi obezličeni servilni partneri sada i definitivno potvrđuju da je njihov jedini cilj izolacija Crne Gore u odnosu na Zapad”, naveo je on na Tviteru.

Čitaj još:   TRAMP, ŠOKIRAO SVIJET: "Žuti prsluci", hoće predsjednika poput mene...

Morao je, smatra Bogdanović, doći i taj dan, kada su maske navodnih ‘boraca za integracije’ pale do kraja.

“Ko koga drži u šaci – sve je sada jasno. Baš kao i to da je evropskom putu Crne Gore dosljedno ostalo još 40 poslanika u državnom parlamentu”, poručio je Bogdanović.

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more