IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HIT NA MREŽAMA- Već je poznata i zamjena za Argentinca: Glupiranje na Mundijalu ga koštalo ugovora, Emeri želi da klub proda Martineza? (foto, video)

EMILIJAN Martinez je sa Argentinom nedavno osvojio Svjetsko prvenstvo u Kataru, ali se potom našao na meti kritika širom svijeta zbog nedoličnog ponašanja tokom proslave šampionske titule…

LONDON: Svijet, Zanimljivosti, Sport, vijesti, ponedeljak, 26- XII- 00: 45… HIT NA MREŽAMA- Već je poznata i zamjena za Argentinca: Glupiranje na Mundijalu ga koštalo ugovora, Emeri želi da klub proda Martineza?

Menadžer Aston Vile Unai Emeri odlučio je da u zimskom prelaznom roku proda argentinskog golmana Emilijana Martineza, prenosi španski portal “Fihajes”…

Emeri je prije dva mjeseca preuzeo Aston Vilu, a nedavno je kritikovao argentinskog golmana zbog ponašanja po završetku Mundijala.

 Kada su emocije jake, teško ih je kontrolisati. Međutim, kada se vrati u klub razgovaraću sa njim o nekim situacijama sa slavlja posle osvajanja titule. Kada dođe u naš klub, onda je naša odgovornost – rekao je Emeri pre nekoliko dana.

Čitaj još:   BALŠA Knežević: Demokrate– kako se čudno piše beščašće i fašizam… (foto)

EMILIJAN Martinez je svojim odbranama briljirao na Mundijalu u Kataru, ali španski sajt tvrdi da njegov temperament i karakter nisu po ukusu Emerija, koji je čelnicima kluba saopštio da je u ovom trenutku najbolje za Aston Vilu da proda argentinskog golmana.

Emeri je navodno već pronašao zamJenu za Martineza, a to je golman Sevilje i reprezentacije Maroka Jasin Bono, koji je takođe briljirao na SP u Kataru. Sevilja za reprezentativca Maroka traži 40 miliona eura, a pregovori dva kluba trebalo bi da počnu početkom naredne godine.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more