IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DECEMBAR KAKAV SE NE PAMTI: Vrijeme koje se očekuje u narednih nekoliko dana… (foto)

Jutarnja temperatura od 4 do 10, a najviša dnevna od 6 do 14 stepeni C…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 27- XII- 10: 34… DECEMBAR KAKAV SE NE PAMTI: Vrijeme koje se očekuje u narednih nekoliko dana… (foto)

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i prije podne sa kišom u Krajini i na sjeveru Bosne. Tokom dana, padavine se očekuju i u ostalim dijelovima. Na planinama sa susnježicom i snijegom.

Jutros je u Bosni i Hercegovini bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Najhladnije je jutros bilo na Bjelašnici gdje je izmjereno nula stepeni Celzijusa.

Na Sokocu su izmjerena tri stepena, Srebrenici pet, Ivan Sedlu, Sarajevu i Zenici šest, Doboju i Trebinju sedam, Tuzli i Zvorniku osam, Livnu, Širokom Brijegu i Stocu devet, Banja Luci, Gradačcu, Mostaru i Prijedoru deset, Bijeljini i Bugojnu 11, Sanskom Mostu 12, Neumu 13 i Bihaću 15 stepeni C.

“Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i prije podne sa kišom u Krajini i na sjeveru Bosne. Tokom dana, padavine se očekuju i u ostalim dijelovima. Na planinama sa susnježicom i snijegom. Najviša dnevna temperatura od šest do 12, na jugu do 14 stepeni”, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH (FHMZBiH).

Čitaj još:   STIŽE VRELA VAZDUŠNA MASA SA SJEVERA AFRIKE: Idu TROPSKE NOĆI, red pljuskova sa grmljavinom! (foto i video)

U srijedu se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje na zapadu može pasti i malo kiše. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne može biti magle. U većem dijelu zemlje razvedravanje tokom dana. Jutarnja temperatura od minus jedan do četiri, na jugu do sedam, a najviša dnevna od četiri do deset, na jugu do 13 stepeni.

Umjereno do pretežno oblačno vrijeme očekuje se u BiH i u četvrtak. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura od jedan do pet, na jugu do osam, a najviša dnevna od šest do 12, na jugu do 15 stepeni.

I u petak se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Ponegdje na jugozapadu može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura od jedan do pet, na jugu do osam, a najviša dnevna od šest do 12, na jugu do 16 stepeni C.

Čitaj još:   SAOPŠTENJE HMZ Vijesti su loše: Smrzavaćemo se, spremite se za neizdrživo... (foto)

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more