IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

FIFA istražuje, ko je dozvolio NUSRETU turskom kuharu da dodirne “boginju” TROFEJ na SP… (foto, video)

FIFA je pokrenula istragu o tome kako su određeni pojedinci dobili „neopravdan pristup“ terenu nakon finalne utakmice Svjetskog prvenstva, pošto su se na društvenim mrežama pojavili snimci poznatog turskog kuvara Nusreta Gokčea, kako slavi sa argentinskim igračima.

DOHA: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 27- XII- 00: 45… FIFA istražuje, ko je dozvolio NUSRETU turskom kuharu da dodirne “boginju” TROFEJ na SP… (foto, video)

Foto: YouTube screenshot/ FIFA 

Gokče, koji posjeduje lanac restorana i poznat je kao Salt Bi zbog svog teatralnog načina na koji solju posipa odreske, objavio je video-snimke i fotografije na svom zvaničnom profilu na Instagramu na kojima se vidi kako slavi sa argentinskim igračima nakon pobjede nad Francuskom u finalu.

Foto: Instagram screenshot/ nusr_et

Salt Bi je fotografisan i kako drži trofej Svjetskog prvenstva, a kako stoji na zvaničnom sajtu Fife, trofej može da dodirne samo „vrlo odabrana grupa ljudi“, uključujući bivše pobijednike i šefove država.

Na snimcima koji kruže društvenim mrežama se takođe vidi kako Gokče hvata ruku Lionela Mesija u pokušaju da privuče pažnju kapitena Argentine.

Čitaj još:   NAJPOSJEĆENIJI GRAD NA SVIJETU: Megapolis Istanbul ugostio 20 miliona turista... (foto, video)

Foto: Instagram screenhsott/ nusr_et

“Nakon revizije, FIFA je utvrdila kako su pojedinci dobili neprimjeren pristup terenu nakon ceremonije zatvaranja na stadionu Lusail 18. decembra“, navodi se u saopštenju svjetske fudbalske organizacije.

“Biće preduzete odgovarajuće interne mjere.“

Gokče je postao popularan, posebno na društvenim mrežama 2017. godine nakon što je objavio video-snimke na kojima soli meso pokretom ruke koji podsjeća na kobru.

Ima skoro pedeset miliona pratilaca na Instagramu, što mu je pomoglo u širenju njegovih restorana „Nusr- Et“ širom svijeta, u kojima je potrebno izdvojiti više stotina dolara za komad mesa.

Gokče ne propušta priliku da se u restoranu slika sa svakim svojim poznatim gostom i da to podijeli na društvenim mrežama. Tako da su njegovi gosti bili i brojni fudbaleri uključujući Kilijana Mbapea i mnogih drugih.

Bonus video: FIFA is investigating how Salt Bae gatecrashed the World Cup final | SBS News

Čitaj još:   BUDVA- Biće komplikovano formirati vlast, ako je uopšte moguće: Pomirenje NSD- a, DPS i SDP u igri... (foto, video)

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more