IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽASAN I JEZIV VIDEO- AMERIKANKA SE SMRZNULA U AUTU ZA VRIJEME CIKLON BOMBE U SAD- u: Bojim se, izvucite me… (foto, video)

Anndel Taylor, 22- godišnja Amerikanka, jedna je od osoba koje su preminule od posljedica snažne snježne oluje koja je par dana prije Božića pogodila Sjedinjene Američke Države…

NEW YORK: Svijet, Crna Hronika, vijesti, utorak, 27- XII- 21 34… UŽASAN I JEZIV VIDEO- AMERIKANKA SE SMRZNULA U AUTU ZA VRIJEME CIKLON BOMBE U SAD- u: Bojim se, izvucite me… (foto, video)

Taylor je preminula jer se zbog ogromne količine snijega koji je pao u gradu Buffalu u saveznoj državi New York nije mogla izvući iz svoga automobila.

Njeno je smrznuto tijelo pronađeno prošlog vikenda, a The Telegraph navodi da je porodica prije stradanja poslala videozapis.

Taylor je u svome vozilu bila zarobljena 18 sati, a ono je pak bilo okruženo približno 130 centimetara snijega.

Amerikanka je preko komunikacijske platforme WhatsApp porodici rekla da se “boji” te joj poslala dva videa na kojima se može vidjeti jačina oluje u kojoj se zatekla. Pokazala im je snijegom prekriveno vjetrobransko staklo svoga vozila.

Nije poznato je li Taylor preminula od hipotermije ili trovanja ugljičnim monoksidom. Naime, snijeg je blokirao ispušnu cijev na njenom automobilu, a ona ga je ostavila upaljenog kako bi se pokušala ugrijati.

Čitaj još:   Četvrti slučaj korona virusa u BiH: Kako je srednjoškolka iz RS- a oboljela, obratite pažnju... (foto)

Taylorina porodica, koja živi u Charlottei u Sjevernoj Karolini, medijima je rekla da nije znala koliko je snažna oluja koja je zadesila New York i istok SAD- a.

  • Nisam sigurna da je iko od nas znao koliko je situacija ozbiljna. Nismo vidjeli vijesti, nismo znali što se događa u Buffalu. Imam osjećaj da su zapeli svi koji su joj krenuli pomoći. Vatrogasci, policija… svi su zapeli– rekla je Shawnequa Brown, Taylorina sestra.

Hitne su službe u Buffalu mrtve pronalazile u automobilima, njihovim domovima i ogromnim snježnim nanosima. Neki su preminuli dok su lopatama uklanjali snijeg, a drugi jer ih službe nisu na vrijeme uspjele izbaviti iz nevolje.

Amerikancima je rečeno da se pripreme za još snijega, ali i za još stradalih. The Telegraph navodi da je od posljedica tzv. ciklon bombe do sada preminulo 60 osoba.

Čitaj još:   Prof. dr. Žarko Korać: Niko u svijetu ne podržava Dodika i Vučića u povezivanju BiH i Kosova... (foto)

Video pogledajte OVDJE:

BONUS VIDEO: Buffalo woman froze to death sent final video from car to her mom

izvor Hayat.ba

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more