IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMATIČNE SCENE NA MOSTU: Lančani sudar više od 200 automobila, ima mrtvih… (foto, video)

Vidljivost je na mnogim mjestima bila manja od 500 metara u jutarnjim satima, a povremeno i samo 200 metara, objavila je meteorološka služba…

ZHENGZHOU: Svijet, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 28- XII- 09: 34…  DRAMATIČNE SCENE NA MOSTU: Lančani sudar više od 200 automobila, ima mrtvih… (foto, video)

Jedna osoba poginula je danas u lančanom sudaru više od 200 automobila na mostu u kineskom gradu Zhengzhou po gustoj magli, saopćili su spasioci.

Automobili i kamioni nagomilani su jedni na drugima na mostu “Zhengxin Huanghe”, prikazano je na slikama i video snimcima na društvenim mrežama.

“Ovo je strašno. Ima mnogo ljudi. Mislim da ne možemo da siđemo sa mosta”, rekla je jedna osoba na snimku. U vozilima ima mnogo povrijeđenih, a vatrogasna služba je poslala 11 vozila i 66 pripadnika da pomognu, navode državni mediji.

Čitaj još:   Aleksandra Vuković- KUĆ, potpredsjednica DPS- a: Čekamo da građanske partije pokažu spremnost da glasaju za smjenu ANDRIJE Mandića... (foto)

Vidljivost je na mnogim mjestima bila manja od 500 metara u jutarnjim satima, a povremeno i samo 200 metara, objavila je meteorološka služba.

Mediji navode da su u sudaru učestvovali automobili koji su se kretali u oba smjera preko mosta na Žutoj rijeci. Policija je zatvorila most za saobraćaj. 

BONUS VIDEO: RAW: Aerial footage of deadly pileup crash in Fort Worth, Texas involving up to 100 vehicles

izvor (SB)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more