IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKUPLJE NEGO BUDVA LJETI- CIJENA “PRAVA SITNICA”: Koliko koštaju jela sa Balkana u Americi… (foto, video)

Stigla je sezona zimovanja, praznika i putovanja, a samim tim i fotografija paprenih računa iz kako beogradskih, tako i računa iz ugostiteljskih objekata na Kopaoniku, Zlatiboru, ali i u inostranstvu. Jedan mladić je na društvenoj mreži TikTok objavio video snimak gdje objašnjava da je već dva mjeseca u Americi u NJujorku i želeo je da pokaže koje su cijene u balkanskim restoranima tamo.

Mladić se pohvalio odlaskom u balkanski restoran na Menhetnu i cijenama koje su ga tamo dočekale. On je pokazao koliko košta jedna večera za dvoje sa predjelom, salatama, ćevapima, karađorđevom, dezertom, pivom i rakijama.

“Ovo je račun iz jednog balkanskog restorana ovde na Menhetnu. To je restoran koji ima svu našu balkansku hranu, ćevape, karađorđeve šnicle, kajmak, šopsku salatu i sve živo.”

Nije hteo da pokaže odmah račun, nego je išao po redu pa objašnjavao koliko svako jelo posebno košta. Porcija paprika 11 dolara, jedna porcija šopske salate je 15 dolara, dvije lepinje 16 dolara, Karađorđeva je 24 dolara, a dva puta po deset ćevapa je 34 dolara.

Čitaj još:   HABIB, Neporaženi UFC prvak, odbranio titulu u Abu Dabiji... (foto)

Plus desert, dvije male palačinke, krem i plazma, 9 dolara. Jedno pivo (niško) je 10 dolara, a dvije rakije 20 dolara. Na to se još doda i porez, a onda još i dodao bakšiš. Ukupna cijena je na kraju bila 151,72 dolara iliti 152 jer je konobar zaokružio cifru.

Mladić se tokom snimka našalio pa je dodao da je Menhetn skup skoro kao Budva ljeti, ali je pomenuo i da je znao da je sjeo u restoran u ovom elitnom dijelu i da nije očekivao ništa manje.

@raiwolf99

ovoliko koštaju ćevapi a da ne dođe pomfrit uz njih… katastroooofa #fyp #foryou #xyzbca #viral #balkan #srbija #crnagora

♬ original sound – Rai Wolf

izvor: novosti.rs

Čitaj još:   ESAD RAHIĆ: LIDERI MORAJU MISLITI NA SUDBINU SVOJIH LJUDI... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more