IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CETINJE- Masovnoj tuči u Prijestonici: Korišćene šipke i lopate, teže povrijeđena dva mladića… (foto)

Osnovno državno tužilaštvo sa Cetinja je naložilo da se utvrde sve činjenice vezane za ovaj slučaj, da se izuzmu eventualni snimci video nadzora i da se saslušaju svi eventualni svjedoci…

CETINJE: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 01- 01- 2023, 00: 54… CETINJE- Masovnoj tuči u Prijestonici: Korišćene šipke i lopate, teže povrijeđena dva mladića… (foto)

Dva mladića sa Cetinja teže su povrijeđena u masovnoj tuči u Prijestonici, potvrđeno je CdM-u nezvanično iz Uprave policije.

Iz Operativno komunikacionog centra Uprave policije su za CdM kazali da su povrijeđene osobe upućene u Urgentni blok Kliničkog centra Crne Gore.

Radio Cetinje poše da se i tuči koja se dogodila ispred lokala „La Martina“ na Cetinju učestvovalo je više osoba od kojih su B.L. (17) B.V. (18), nakon ukazane pomoći u cetinjskoj bolnici upućeni na dalje pretrage u Klinički centar Crne Gore”, nezvanično saznaje Radio Cetinje.

Čitaj još:   Maksimalna kazna SENADU i MUBERI Muhović za UBISTVO ANELA- 40 GODINA ROBIJE

M.N.(18) zadobio lakše tjelesne povrede i priveden u cetinjsku policiju. Radio Cetinje saznaje da su u tuči korišćene šipke i lopate.

Policija traga za licima koja se sumnjiče za napad na B.L., B.V., i M.N.

Osnovno državno tužilaštvo sa Cetinja je naložilo da se utvrde sve činjenice vezane za ovaj slučaj, da se izuzmu eventualni snimci video nadzora i da se saslušaju svi eventualni svjedoci.

Policija je saslušala vlasnika kafića R.I. (34) i pomenutog M.N.

Nije saopšteno zašto je došlo do ovog incidenta.

Istraga je u toku…

izvoer CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more