IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BUDVA I DALJE PUNA PA I PRVOG DANA 2023: Trg puniji nego za doček Nove godine, zvijezde večeri Dino Merlin, Senidah i Sara Jo… (foto, video)

Sunčan i topao, prvi dan 2023. više hiljada građana provelo je na ulicama, trgovima, plažama i baštama lokala…

BUDVA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 02: 01- 2023, 00: 54… BUDVA I DALJE PUNA PA I PRVOG DANA 2023: Trg puniji nego za doček Nove godine, zvijezde večeri Dino Merlin, Senidah i Sara Jo… (foto, video)

Oko 22 sata počeo je nastup mlade pop zvijezde iz Srbije Sare Jo, kao uvertira za veliki spektakl koji će prirediti Dino Merlin i Senidah.

Očekuje se nova magična izvedba bosanskohercegovačkog čarobnjaka. 

Prije njih publiku u Budvi su zagrijavale lokalne grupe “Refugee Jesus & Apostles” i “Izi Bejb & Jack Lupino”. Na trgu ispred Starog grada je održan tradicionalni koncert klasične muzike “Muzika raspoloženja”.

– Mediteranski revijski orkestar, pod dirigentskom palicom Vilija Ferdinandija, okupio je poznate soliste: Jadranku Jovanović, Fabia Armiliata, Kjaru Djudiće, Marka Kalajanovića, Marijanu Šovran, Lanu Asiju Dabović, Emiliju Minić i mladog Nemanju Radulovića i oduševio budvansku publiku – naveli su iz Turističke organizacije Budve.

Organizovanje novogodišnjeg dočeka na otvorenom u Budvi pokazalo se kao pun pogodak.

BONUS VIDEO: Milica Radović, Budvanka anđeoskog glasa…

Čitaj još:   VELIKA Drama u Danskoj: VIŠE ubijenih u trgovačkom centru u Kopenhagenu...(foto, video)

Trg je večeras, prvog dana januara, puniji nego sinoć. Oko 22 sata počeo je nastup srbijanske mlade pop zvijezde Sare Jo, a i ispred zidina Starog grada će nastupiti i regionalne zvijezde Dino Merlin i Senidah. Prethodno su se publici predsatvile budvanske grupe “Refugee Jesus & Apostles” i “Izi Bejb & Jack Lupino”.

Izuzetno atraktivni koncerti obilježiće i noć 1. januara. Budvanske grupe “Refugee Jesus & Apostles” i “Izi Bejb & Jack Lupino” nastupaće od 20, odnosno od 21 sat, a nastup mlade pop senzacije Sare Jo očekuje publiku od 22 sata.

Foto: TO Budva

Koncert pjevačice prepoznate po specifičnom vokalu i stilu pjevanja, ali i jedinstvenoj energiji nezaboravnih nastupa – Senidah – počeće u 23 sata i trajaće sve do ponoći kada će na binu izaći Dino Merlin i učiniti svojim nastupom još jedno veče u Budvi nezaboravnim!

Budva ovih dana pokazuje da je i ove godine najbolja novogodišnja turistička destinacija u regionu koja više od dvije decenije privlači desetine hiljada posjetilaca željnih dobrog provoda, prepoznatljivog muzičkog zvuka i najkvalitetnijih sadržaja.

BONUS VIDEO: Dino Merlin- Budva 2019 (Hotel Nacional World Tour)

Čitaj još:   UŽAS I ŠOK: Otac objavio šokantne detalje"POKUŠAJ OTMICE" reprezentativke BiH u taekwondou! (foto)

izvor iBalkan.net/ agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more